Ještě teď se hvězda ZOO červená: Sid s Adamem konečně skončí v posteli
Zdroj: herminapress

Ještě teď se hvězda ZOO červená: Sid s Adamem konečně skončí v posteli

Vytvořeno dne 21.10.2022

Těmhle dvěma už v lásce nic nebrání, jsou šťastní a Sid v podání Michaely Pecháčkové konečně získá muže, po kterém toužila. Šimon Bilina coby Adam tak po záchraně neváhá, doprovodí ji domů a tam taky zůstane až do rána. Pro Michaelu Pecháčkovou a Šimona Bilinu to tak znamenalo, že si část natáčecího dne užili pěkně v posteli.

„No, Sid konečně prožije štěstí, a pro mě to znamenalo natáčet milostné scény se Šimonem, který byl naprosto profesionální, milý, pozorný a vtipný,“ směje se Michaela Pecháčková a přiznává, že se stydí i teď, když o tom mluví. „Samozřejmě, že se stydíte, ale ten díl režírovala Jana Rezková a musím říct, že mi to bylo příjemnější, než kdyby to byli páni režiséři. Jana nám se Šimonem řekla svou představu, ukázala takovou choreografii a my ji vyplnili,“ popisuje Pecháčková, jak se její postelové scény točily.

„Se Šimonem jsme si pak těsně před klapkou řekli, že mě nadzvedne, že se tady otočím, chytím… Znáte to, co vám budu povídat.“ Míša je tak moc ráda, že to celé hlavně proběhlo s humorem, který potlačil stud, jenž mladá herečka má pokaždé, když se před kamerou musí odehrávat podobné scény.