Moje šťastná hvězda

Skandály nejsou vůbec nic pro ni

Moje šťastná hvězda

Umí zpívat i hrát a je nebývale krásná. Přesto LUCIE ČERNÍKOVÁ (40) nikdy výrazně neprorazila. Herečce to však ani trochu nevadí, život v ústraní si totiž velice užívá.

Svou něžnou a nevinnou krásou okouzlila mnoho tvůrců. Zahrála si princeznu v pohádkách Peklem s čertem, 100+1 princezna nebo Tři životy. Také ovšem hrála v řadě seriálů, například v oblíbené Ordinaci v růžové zahradě nebo v Horákových.

Objevila se  i v Cestách domů nebo Modrém kódu. O osobním životě Lucie Černíkové (40) toho ale lidé moc nevědí a herečka je za to upřímně ráda.

Praha se jí stala osudnou

Lucie Černíková se narodila 19. prosince 1981 v Rakovníku. Ve svém rodném městě absolvovala gymnázium a následně vystudovala Konzervatoř Jaroslava Ježka.

Vystupovala v divadle Semafor, v Divadle Jiřího Grossmanna i v Hudebním divadle Karlín či Divadle Broadway. Lidé si ji

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden