Těžko uvěřit, že je herečce Stanislavě Jachnické, co v divácky oblíbené Ulici po řadu let ztvárňovala roli Denisy Mastné, již 57 let. I vzdor faktu, že je ve věku, kdy jsou z mnoha žen babičky, ona se pyšní tělem, které má lepší než kdejaká dvacítka. A dokázala to na instagramu, kam sdílela svou fotku z posilovny.

Jachnická, kterou proslavila (mimo jiné) role upovídané Phoebe z veleúspěšného seriálu Přátelé, již dříve na sociálních sítích ukázala, například při otužování, že má krásnou, štíhlou a dokonale vyrýsovanou postavu. Podle jejích vysekaných břišních svalů ale bylo zřejmé, že za tohle tělo nevděčí genetice, ale že se aktivně věnuje cvičení.

Video
Video se připravuje ...

Stanislava Jachnická o své roli ve filmu Můj příběh i o svém manželství Pavlína Horákova

S činkami nyní zapózovala v instastories. A nejenom s činkami, ale i v upnutých legínách, které těsně obepínaly její štíhlé nožky, a v bundičce, kterou nechala rozepnutou. Pod ní neměla nic jiného nežli malou sportovní podprsenku, takže prim na snímku hrálo její ploché břicho. „Proč ne?“ ptala se provokativně.

Svým půvabem by klidně mohla konkurovat své vrstevnici Pavlíně Pořízkové (57), která žije za velkou louží. I tato bývalá modelka a v současné době hlavně spisovatelka se těší záviděníhodné figuře. Vzhledem k tomu, že si však nebarví vlasy a je hrdá na své šediny, působí možná až zbytečně staře - na rozdíl od stále rusovlasé Jachnické.

Fotogalerie
37 fotografií