InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Písecký Švantlák v klidu a pohodě přehrál rezervu extraligových Prachatic

PÍSEK - V utkání 7. kola 2. hokejbalové ligy hostil písecký Švantlův Dvůr béčko extraligových Prachatic. Domácí byli před zápasem v polovině tabulky s náskokem čtyř bodů na svého soupeře. Hned od úvodu se do něho zakousli a po šesti minutách vedli 2:0. Pak hosté sice snížili na rozdíl gólu, ale domácí dalšími dvěma góly si po první třetině vedení upevnili. Ve druhém dějství si hráči Švantláku celkem v poklidu vybudovali pětigólový náskok, který v poslední části sedmým gólem ještě zvýraznili a v pohodě si dokráčeli pro jasné vítězství, které hosté v závěru utkání už jenom dokázali svým druhým gólem zmírnit na pětibrankový rozdíl.

HC ŠD Písek - HBC Prachatice B 7:2 (4:1,2:0,1:1)
Branky a nahrávky: 5. Matěj Hnyk (Pelc, Kubeš), 6. Kubeš (Hřebíček), 12. David Gába (Sýbek), 15. Šimon Hnyk (Tomáš Hnyk), 26. Vážný (TS), 30. Kabele (Pelc), 37. Sýbek (Kabele, D. Gába) - 9. Trojan (Jiří Štěpánek), 40. Jan Štěpánek (Jiří Štěpánek, Keresteš)
Rozhodčí: Prchlík, Hynouš. Střely na branku: 42:38. Vyloučení: 7:6. Přesilovky: 2:6. Využití: 3:2. Oslabení: 0:0. Diváků: 37
HC ŠD Písek: Čapek - Hřebíček, Kozák Kubeš, Pelc - D. Gába, M. Hnyk, Š. Hnyk, T. Hnyk, Kabele, Konopa, Sýbek, Vážný

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace