Eva Leimbergerová má nakonec radost z padáka ze seriálu Specialisté! Její kolega nadšení nejspíš nesdílí

Půvabná herečka Eva Leimbergerová se zapsala do paměti diváků jako kontrast mužského světa v seriálu Specialisté. Jenže se dle Aha! dozvěděla od produkce, že v další, už 9. sérii, hrát nebude. Jak se na to tváří? A co na to její kolega herec Jacob Erftemeijer?

Postava kapitánky Šafářové k seriálu patří, jenže Nova se rozhodla, že už s ní nepočítá.

„V době, kdy se plánovalo natáčení, jsem dostala nabídku na celovečerní film,“ řekla původně deníku Eva, která nevěděla, čemu dát přednost.

„Přemýšlela jsem, jak obě natáčení skloubit. Když přišlo rozhodnutí seriál refrešovat a vrátit na obrazovku Davida Prachaře a Zuzanu Kajnarovou, celé moje rozhodování se samo vyřešilo,“ je nakonec spokojená herečka. „Postavy ze seriálů odcházejí a přicházejí, je to přirozená součást naší profese, a ostatně ve Specialistech to není poprvé. Na natáčení budu ráda vzpomínat jako na ve všech směrech intenzivní a hezké tři roky,“ přiznala Eva.

Naopak její kolega Jacob Erftemeijer dle Blesku sdílný nebyl. Nejen že se nevyjádřil, ale nebral zmíněnému deníku ani telefon. Nejspíš teprve novinku zpracovává a těžko lze říct, jaké má pocity.

Zdroj: Aha!, Blesk