InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Písecká devatenáctka sahala po skalpu Slavie, nakonec získala bod

PÍSEK - V neděli 23. října čekala písecké dorostence další těžká zkouška. Po Liberci k Otavě dorazila rezerva pražské Slavie, které patřilo v lize fotbalistů do devatenácti let druhé místo a v mladší kategorii dokonce první. Loni na jaře dokázal celek Petra Bílého s červenobílými remizovat 2:2 a stejný výsledek se na písecké umělce zrodil i tentokrát. Žlutomodří sice od 20. minuty prohrávali, ale hned vzápětí srovnali a chvíli po přestávce šli dokonce do vedení, když se prosadil Rostislav Baďura. Písek mohl odskočit na rozdíl dvou gólů, ale vyloženou příležitost neproměnil. Hosté měli po celé utkání více ze hry, ale jejich šance pohotově likvidoval písecký gólman Tomáš Kubec. Ten byl krátký až na střelu Jindřicha Hefnera ze 77. minuty. Ve zbytku zápasu už branka nepadla a Jihočeši si na domácí půdě nechali bod. To celek Juraje Kobetiče proti lídrovi tabulky neuspěl. Domácí sice vedli zásluhou Jiřího Kuchaře, ale sešívaným se podařilo stav otočit a nakonec odvezli vítězství 1:4.

FC Písek U19 – SK Slavia Praha U19 B 2:2 (1:1)
Branky: 21. Křístek (vlastní), 51. Baďura – 20. Mikulanda, 77. Hefner
Písek: Kubec - Pícha, Kašpar, Carda, Souhrada- Pergler (36. Maroušek), Kapinus (46. Kubeš 91. Václavík), Čibera, Baďura, Tlapa - Kohout (88. Šuba)

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace