Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Trojnásobná máma Olga Menzelová o dětech: Pubertu je nutno prostě přežít

+ Dalších 5 fotografií

Olga Menzelová (44) je trojnásobnou maminkou. Své milované děti má se třemi životními partnery, a to režisérem Jaroslavem Brabcem (68), zesnulým Jiřím Menzelem (†82) a nejmladší dítě, syna Alberta, vychovává s egyptologem Miroslavem Bártou (52). Producentka redakci eXtra.cz prozradila, jaké to je být maminkou tří dětí, které dělí i poměrně velký věkový rozdíl, a svěřila se, jaké mají dcery ambice a talenty.

"My zastáváme všechny vývojové skupiny, a to pubertu, prostřední věk, tak i utírání zadku a nosu. Když to můžu porovnat, tak mi stále připadá jednodušší utírat ty zadky a nosy. (smích) Já nevím, jaký je na to návod, ale pubertu je potřeba přežít. Není to snadné, člověk ale musí mít empatii a vzpomenout si sám na sebe, ale je to těžké," svěřila se Olga Menzelová pro eXtra.cz.

Známá producentka je maminkou tří dětí. Prvního potomka, dceru Annu Karolínu, počala v roce 2008 s režisérem Jaroslavem Brabcem, v době, kdy byla manželkou Jiřího Menzela, který dle deníku Blesk nikdy nechtěl děti. Avšak vztah s Jaroslavem Olze nakonec nevyšel a po nějaké době se vrátila k Jiřímu, se kterým otěhotněla a přivedla na svět druhou dceru Evu Marii.

Děti Olgy Menzelové mají uměleckého ducha

Olga Menzelová přiznala, že obě dcery mají uměleckého ducha.

"Anča je dost umělecky naladěná, velmi ráda maluje. Její táta Jarda ji často bere na výstavy moderního umění, kterým je inspirována. Myslím si, že je to taková citlivá umělecká duše. Evička zase výborně zpívá, chodí do Kühnova dětského sboru. Často myslím na to, jak se jí daří, jak je šikovná a jak by na ni byl Jiří hrdý, stejně jako na Anču."

"Děti se nějak vyvíjí a já si přeju, aby dělaly to, co je bude dělat šťastné. Nemám potřebu do nich projektovat nějaké své ambice," svěřila se Olga, se kterou jsme se potkali na slavnostní premiéře dokumentu Civilizace jejího partnera Miroslava Bárty.

S významných egyptologem a archeologem vychovává syna Alberta, jehož existenci tajila před médii jeden a půl roku. Jiří Menzel se tohoto životního štěstí dožil a Olga se v minulosti nechala slyšet, že měl z jejího těhotenství velkou radost.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy