Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

V dobročinné akci se rozdává vitamín D za miliony. Chcete ho také získat na rok zdarma?

V dobročinné akci se rozdává vitamín D za miliony. Chcete ho také získat na rok zdarma?
Zdroj: Naturamed Pharmaceuticals
Zdraví

V ČR máme tak hluboký nedostatek vitamínu D, že pouze necelé 1% z nás se o jeho hladinu nemusí starat. My ostatní, tedy 99%, máme vitamínu D doslova alarmující nedostatek. Proč to není vůbec dobrá zpráva? A jak vitamín D doplnit přirozeně a nejlépe na celý rok zdarma? Zde máte potřebné odpovědi. 

Vitamín D = imunita

Naše tělo lépe funguje, pokud má dostatek vitamínu D, který přispívá k normální funkci imunitního systému. Proto bychom měli udělat maximum pro to, aby ho naše tělo získalo. Jak? V létě je ideální vystavit pokožku slunci. To ale kvůli nízkému horizontu slunce od podzimu do jara vůbec nepomůže.

Proč je důležitý vitamín D?

„Vitamín D3 hraje naprosto zásadní a nezastupitelnou roli v metabolismu. Byla prokázána jeho pozitivní úloha v našem imunitním systému,“ doplňuje informaci doc. MUDr. Tomáš Vymazal, Ph.D., MHA, přednosta KARIM 2. LF UK a FN Motol.

Jak jinak získat vitamín D?

„Přírodními zdroji vitamínu D3 je především mléko a mléčné výrobky, vaječný žloutek a ryby. Jeho množství v těchto potravinách je však velmi malé,“ doplňuje docent Vymazal.

V dobročinné akci se rozdává vitamín D za miliony. Chcete ho také získat na rok zdarma?


Potravinové doplňky – když jídlo nestačí

Potravinový doplněk vyráběný z přírodních zdrojů je k nám dovážen přímo z Norska. Nabízí ideální řešení – potřebnou denní dávku si totiž ohlídáme sami. Navíc je nyní rozdáván všem rodinám v České republice zdarma na celý rok. Firma NaturaMed už ho rozdala za několik desítek milionů korun. Proč?

„Jsme jednička na trhu v omega-3 a můžeme si dobročinnou akci dovolit,“ říká na vysvětlenou Martin Kozelský, ředitel společnosti NaturaMed, která letos slaví už 16 let na československém trhu a vitamín D do ČR dováží pro tuto akci po kamionech.

Celosvětové obavy

Za poslední dva roky se celosvětový trh s vitamínem D naprosto změnil. Informace o jeho nedostatku v organismu je natolik zásadní, že jen do konce roku 2029 se očekává astronomická investice v objemu 871 milionu dolarů na testovací sady. Ano, čtete správně. Vitamín D je pro náš organismus natolik důležitý, že jen abychom zjistili, kolik ho naše tělo má, očekávají se světové investice blížící se jedné miliardě dolarů.

Jak jsou na tom děti?

Alarmující nedostatek vitamínu D mají podle průzkumu i děti na základních školách. Jen ty, které užívaly potravinové doplňky s vitamínem D, vykazovaly jeho významně vyšší hladinu. Dokonce ani konzumované potraviny nebyly pro příjem vitamínu D dostačující!

V dobročinné akci se rozdává vitamín D za miliony. Chcete ho také získat na rok zdarma?


Norský vitamín D na rok zdarma!?

Jedno z možných řešení, jak si uhlídat pravidelnou dávku vitamínu D, kterou naše tělo potřebuje opravdu každý den, je přijímat jej z potravinového doplňku. Přírodní produkt VitaSolaris z Norska nabízí doporučenou denní dávku vitamínu D – zdarma po celý rok. Objednat si vitamín D na rok zdarma a bez závazků můžete i VY, a to právě zde. Vitamín D Vám přijde rovnou do schránky.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy