V Divadle Horní Počernice byli vyhlášeni vítězové soutěže Gentleman & Žena ČR 2022

Herec Jiří Krampol usedl do čela poroty na finále soutěže Gentleman & Žena ČR 2022 v Divadle Horní Počernice. Vystoupení vítěze mužské kategorie ho rozesmálo natolik, že smíchy brečel!
Na jevišti se postupně představilo 12 finalistek ve věku od 25 do 40 let a 12 finalistů, kteří museli splňovat pouze spodní věkovou hranici – 24 let. A co předvedli návštěvníkům a porotě, v níž kromě Jiřího Krampola seděli také herci Zdeněk Godla, Simona Prasková a Jan Komínek, vítěz mezinárodní soutěže Man of the year Dominik Chabr, pořadatel soutěže Muž roku David Novotný, režisér Tomáš Magnusek, astroložka Olga Krumlovská, zpívající spisovatel a moderátor Richard Sacher či zpěvačka Marie Pojkarová? Jednak se představili formou medailonku, který natočili buď v chorvatské Trpanji, Drveniku, nebo v českých Dětenicích a jednak si připravili volnou disciplínu.

A právě ta rozhodla o vítězích! Zatímco 34letá Anastasia Babyna, pražská manažerka v cestovním ruchu, zaujala milým tanečním vystoupením se svojí dcerou, 48letý designer z Mělníka, Jaroslav Zákoucký, všechny rozesmál tancem v klokaních botách! Kromě dalších cen si oba z Divadla Horní Počernice odnesli poukaz na individuální pobyt v New Yorku. Večer skvěle moderoval Petr Vojnar a výtěžek z akce putoval na konto Galerie Silných Srdcí, která finále soutěže Gentleman & Žena ČR 2022 pořádala se společností StockholmDream Production.


,,Dnes jsem se opravdu pobavil. Nejvíce mě zaujal na těch pérech na nohách Jaroslav, to jsem se opravdu pobavil,“
řekl „šéf“ poroty Jiří Krampol. ,,Stejně jako loni i letos se potvrdilo, že Gentleman roku musí být hlavně vtipný,“ dodal moderátor Richard Sacher.

My jsme se dneska opravdu pobavili. Favorita jsme neměli, ale s naším uskupením Socky na ruby jsme se shodli na vítězce,“ řekl herec Zdeněk Godla.

„Večer se mi velmi líbil. Řekl bych, že byl mnohem lepší než ten loňský ročník a věřím, ž i další ročníky budou lepší a lepší. Z vlastních zkušeností vím jak je těžké tyto večery dělat, protože vždy se něco nepovede ať je to kdekoliv,“ uvedl ředitel Muže roku David Novotný.

Byla jsem překvapená hlavně s celkovým vítězem, protože dříve takto výrazný nebyl. Byl spíše tišší a stranou. Jeho výkon mě tentokrát opravdu překvapil a evidentně i ostatní včetně poroty. Mezi finalisty jsme měli opravdu krásné muže i krásné ženy a už teď se těšíme co bude dál. Celkově byl letošní ročník dost těžký, protože mnoho partnerů „Nepřežilo“ covid nebo se bojí sponzorovat díky nejistotě v této těžké době. Proto bych moc ráda poděkovala všem, kteří zůstali a pomohli nám tento večer dokončit,“ řekla ředitelka soutěže Lucie Junková.

Foto: Jaroslav Hauer

You may also like...