Olga Menzelová se proměnila v barmanku. Jak trojnásobná maminka dobijí baterky?
Zdroj: herminapress

Olga Menzelová se proměnila v barmanku. Jak trojnásobná maminka dobijí baterky?

Vytvořeno dne 24.10.2022

Když potřebujete nutně dobít baterky, bývá dobrá káva tím nejrychlejším pomocníkem. Své o tom ví i trojnásobná maminka Olga Menzelová. Ve chvíli, kdy nemá čas na odpočinek, je právě šálek dobré kávy to, co jí vždy dodá spoustu energie.

Spolu s herečkou Sabinou Laurinovou a Miss Czech Republic 2020 Karolínou Kopíncovou se pustila nejen do ochutnávání, ale drinky s přítomnými dámami a za asistence baristy, vdova po Jiřím Menzelovi také namíchala. Své vrstevnice Olga Menzelová často přivádí k údivu tím, jak zvládá se třemi dětmi tak dobře vypadat. 

„Nejlepší trik je, skvěle se vyspat, ideálně 8 hodin v kuse a pak mám takové heslo: Každodenní cvičení, život v štěstí promění. A dobrá nálada a pozitivní přístup k životu. Tohle všechno proměnit v každodenní realitu je těžká výzva. Ale funguje to a to úsilí za to stojí. Život je příliš krátký a škoda každého blbého dne,“ svěřila se Olga, která začala na sociální síť dávat také své tipy a triky.

„No, tak se podívejte. První video, které jsem tam dala, mělo 459 000 zhlédnutí, takže to ženy baví a zajímá. Pro ně to také dělám. Protože psaly, a ptaly se, co dělám, jak cvičím, co si mažu na ksicht a tak. Jen bohužel nemám tolik času, kolik bych si přála. Ale trpělivost růže přináší. Svoje sliby plním. Sice pomalu, ale plním,“ svěřila se Olga Menzelová s tím, že i ona sama má dny, kdy nemá na nic náladu. „Ano. To jsou. A to bych pak ráda zůstala zalezlá v posteli celý den! Ale to bohužel se třemi dětmi a spousty práce není možné. Co mi ale spolehlivě pomůže, je silná hořká káva. Dvojitá,“ svěřila se na představení nových drinků s kávou.

Přestože léta trpí atopickým ekzémem, pití kávy jí nevadí. „Pokud káva není kyselá, tak mi nevadí. Naštěstí je z čeho vybírat,“ svěřila se Olga Menzelová, která mnohdy stihne během dne vypít i několik šálků, a to i ve večerních hodinách. Kvůli stále nabitému programu však nikdy nemá problémy usnout