Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
25. října 2022 11:31
Čas čtení 0:54

Zemřel herec a komik Leslie Jordan. Zahrál si například v American Horror Story

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Zemřel herec a komik Leslie Jordan. Zahrál si například v American Horror Story
Zdroj: Wikimedia Commons/Library of Congress Life/volně k užití

Americký herec a komik Leslie Jordan zemřel v pondělí po autonehodě v Hollywoodu. Bylo mu 67 let.

Komediální herec Leslie Jordan, který si zahrál mimo jiné v seriálu Will a Grace nebo American Horror Story, tragicky zemřel v 67 letech po autonehodě. Úmrtí deníku The New York Times potvrdil David Shaul z agentury BRS/Gage Talent Agency, která ho zastupovala. Jordanův vůz měl údajně narazit do boku budovy poté, co se mu zřejmě přihodila zdravotní indispozice. 

„Nejenže byl obrovským talentem, byla radost s ním pracovat,“ řekl Shaul deníku. Dodal, že Jordan poskytl národu citové útočiště v jednom z jeho nejtěžších období. To byla narážka na vstup komika do světa virálních videí během pandemie covidu-19. Se svým publikem po celém světě sdílel jednoduché a zábavné momenty ze svého života – a pomáhal lidem překonat dobu, kdy museli být hlavně doma.

Výhodu měl v tom, že si fanoušky získal již díky své roli Beverleyho Leslie v seriálu Will & Grace, za kterou v roce 2006 získal cenu Primetime Emmy. Ztvárnil také několik postav v úspěšném seriálu American Horror Story v letech 2013 až 2019.

Scenárista Jeremy O. Harris označil zprávu o tragické nehodě za srdcervoucí. Pro Variety o Jordanovi napsal: „Tvá hvězda zářila jasně, ať už jsi byl na plátně kdekoli, a ještě víc mimo něj. Byl jsi skutečně jedním z duchů, díky nimž bylo stárnutí queer muže vzrušující víc než existence v současnosti. Na plně prožitý život!“ 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leslie Jordan (@thelesliejordan)

Domů
Sdílet
Diskuse