Topmodelka Denisa Dvořáková vystavila své dokonalé křivky u moře: Tohle tělo kdysi získalo i Prachaře!

Podzimní pochmurné počasí by do teplíčka vyhnalo každého z nás. Své o tom ví i topmodelka Denisa Dvořáková, která si momentálně užívá luxusní dovolenou v Turecku. Vítězka světové soutěže Elite Model Look 2006 se na sociální síti pochlubila tělem, kterému propadl i herec Jakub Prachař. A není se čemu divit!

Dokonalé tělo, dokonalá postava, to je Denisa Dvořáková. Jednatřicetiletá kráska si momentálně užívá teplého počasí v prosluněném Turecku a své fanoušky dráždí sexy fotečkami přímo od moře. Nemůže snad být nic lepšího než se nechat hýčkat, navíc přímo v tureckých lázních a jen tak si lehnout k moři, nebo si užívat romantické západy slunce.

S pózováním před kamerou nemá jediný problém, modeling je její hlavní finanční příjem, a navíc má co nabídnout! Její dokonalé tělo a sexy křivky uchvátily nejen přední české a světové návrháře, obsadila titulky módních časopisů a stala se tou nejkrásnější, navíc uchvátila i herce Jakuba Prachaře, v jehož náručí se její tělo nechalo několik měsíců hýčkat. Jejich vztah ale dlouho nevydržel.

Pod příspěvkem, který zveřejnila na svém Instagramu, se okamžitě objevily samé pozitivní reakce fanoušků, kteří ji teplo a luxus naprosto závidí. Není se čemu divit, protože pózování na prohřátém mole, přímo u moře, to je něco, co si v tomto počasí může každý z nás jenom přát.

Zdroje: Instagram