Zpěvák Albert Černý, kterého proslavila nejprve kapela Charlie Straight a posléze Lake Malawi, s níž se zúčastnil i Eurovize, se v září oženil. Na sociální síti už dopředu avizoval, že se něco chystá - nechal se například před obřadem ostříhat. 

Jinak toho ale z jejich velkého dne s vítězkou Elit Model Look přece jen moc nezveřejňoval a teď už je i jasné proč. Nešlo o žádné střežení soukromí, jak by se mohlo zdát, ale spíše spolupráce s časopisem Harper's Bazaar. Nyní už se novomanželé pochlubili i titulní stranou, na níž jsou ve svatebním.

 

„Vzali se 17. září, protože to byla ta nejjasnější věc na světě,“ můžeme se také dočíst. Stejně tak časopis uveřejnil i další fotografie přímo ze svatebního dne. Na internetu už je pak Bára dokonce označovaná novým příjmením Černá.

 

K zásnubám došlo již loni v létě na Kostarice. Podzimková si vzkaz od svého milého přečetla na originálním místě - na surfu. Řekla »ano«. O ní a Albertovi, co na sebe upozornil i v show Tvoje tvář má známý hlas, se jako o páru mluví od roku 2017. Oni sami přiznali, že se poprvé setkali na akci Terezy Maxové s názvem Teribear, respektive na jeho prvním ročníku.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Bára Podzimková a Albert Černý: Svatba na spadnutí! Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií