Celebrity

29. října 2022 13:42

redakce Prima Ženy

Módní alarm z Hradu: Ivanka Trump zářila, Kateřina Zemanová se topila v hnědé

Projev Miloše Zemana při udílení státních vyznamenání

Na Pražském hradě se při příležitosti státního svátku sešla zajímavá společnost. Všechny dámy zastínila Ivanka Trump. O pozornost si řekla také manželka premiéra Petra Fialy. Módní alarm, který připravila návrhářka Anna Tejklová, se zaměřil také na dceru prezidenta Miloše Zemana.

Ivanka Trump zářila

Ivanka Trump vynesla krásné a zajímavé šaty, které jí velmi slušely. I přes značnou odhalenost v horní části to byl důstojný oděv na předávání státních vyznamenání.

Aranžovaná stříbrná látka dodala jinak jednoduchým asymetrickým šatům slavnostní vzhled, rozpuštěné vlasy zase moderní uvolněnost. K celku ladí decentní třpytivé náušnice. Tato žena ovládá módu a styl naprosto dokonale. Boty a doplňky sice na této fotce nevidíme, ale jsem si jista, že trekové sandály a batoh si k modelu určitě nevzala.

Nenápadná ale vkusná paní premiérová

Paní premiérová oblékla tmavé sako a tmavé šaty z nenápadné kategorie nenadchne, neurazí. Je ale pochopitelné, že Jana Fialová nepotřebuje a asi ani nechce poutat příliš pozornosti.

Na tuto slavnostní příležitost je to vhodný oděv a dodržený dress code, takže nakonec proč ne.

Dcera prezidenta Kateřina v nelichotivé hnědé barvě

Slečna Kateřina předvedla styl stará-mladá“. Usedlé hnědé plisované šaty jí přidávají roky i kila. Neupravené vlasy za ucho a černé nehty celku také nepomohly.

Záhrobní barevné ladění dorazila černá koženková kabelka. Kdyby zvolila například alespoň zlatou, šlo by to stylově možná trochu zachránit. Takto mi model nejvíce připomíná slavný dezert Krtkův dort.

Sdílejte článek
Štítky styl Miloš Zeman Petr Fiala Ivanka Trumpová Pražský hrad Jana Fialová Kateřina Zemanová oděv Krtek poplašné zařízení Anna Tejklová Módní alarm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.