Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. října 2022 18:49
Čas čtení 0:55
Dominik Vetrák

Hugh Jackman promluvil o Wolverinovi ve filmu Deadpool 3. Prý uvidíme jeho nejnaštvanější verzi

Hugh Jackman promluvil o Wolverinovi ve filmu Deadpool 3. Prý uvidíme jeho nejnaštvanější verzi
Zdroj: FOX/DISNEY
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Jackman se poprvé vyjádřil k návratu do role Wolverina ve filmu Deadpool 3.

Magazín Variety udělal s hercem Hughem Jackmanem velký profil o jeho životě, kariéře a budoucích projektech. Řeč přišla i na trojku Deadpoola, ve které se Jackman ukáže jako Wolverine. Herec přitom už před lety oznámil, že film Logan byl jeho posledním v kůži této postavy. Vysvětluje však, že společný film s postavou Deadpoola chtěl natočit už hodně dlouho.

„Po 20 minutách v kině, když jsem byl na prvním Deadpoolovi, jsem si řekl: ,Ach, sakra.‘ V hlavě jsem měl jediné – film 48 hodin s Nickem Noltem a Eddiem Murphym. Měl jsem to tedy v hlavě už hodně dlouho. Akorát to trvalo, než se to zrealizovalo.“

Doporučeno
Princ Mamánek je jako Troška na ayahuascovém tripu Princ Mamánek je jako Troška na ayahuascovém tripu 27. října 2022 8:30

Herec prozradil, že Ryan Reynolds ho přemlouval téměř dennodenně několik let. Toužil po týmovce Deadpool a Wolverine, ale Jackman se na to necítil. Nakonec se rozhodl jít do toho v srpnu letošního roku a v září už s Ryanem Reynoldsem oznámili, že na filmu pracují.

Je tedy pravděpodobné, že předešlá verze scénáře Deadpoola 3, na které pracovali ve studiu Disney již dříve, se nepoužije, respektive se značně předělá. Jackman ještě v rozhovoru pro tiskovou agenturu Associated Press prozradil, že verze Wolverina ve snímku Deadpool 3 bude nejvíc naštvaná ze všech předchozích filmů.

Domů
Sdílet
Diskuse