Ivanka Trump o setkání s prezidentem na Hradě. „Máma by byla poctěná!“

Americká podnikatelka, modelka a politická představitelka Ivana Marie Trump rozvířila vody českého showbussinesu, když zavítala do České republiky, přímo do Prahy, aby se svým bratrem Donem převzala ocenění prezidenta Miloše Zemana. Ten vyznamenal in memorial její maminku za přínos České republice. Předávání bylo velmi slavnostní a Ivanka s bratrem nebyli jedinými významnými hosty.

Včera večer na Pražském hradě jsme měli s bratrem Donem tu čest převzít posmrtnou Medaili za zásluhy jménem naší maminky Ivany od prezidenta Miloše Zemana. Narodila se a žila v tehdejším Československu, vyrůstala ve Zlíně, lyžovala v Národním týmu a chodila na Karlovu Univerzitu. Celým svým bytím si udržovala hlubokou lásku a spojení s Českem. Vím, že máma by byla nesmírně poctěna tímto uznáním, stejně jako my jsme byli tady v Praze, abychom ho přijali jejím jménem. Děkuji prezidentu Zemanovi za včerejší poctu jejímu životu a přispění České republice.

Tak píše o svém večeru 28. října ve státní svátek Dne vzniku československého státu Ivanka na svém instagramovém účtu. Fotografie ji zachytila ve vší ladnosti a kráse, jak si podává ruku s naším prezidentem Milošem Zemanem. Ten je bohužel s ohledem na svůj zdravotní stav upoután na vozík, ale to mu nijak nebránilo předávat vyznamenání a reprezentovat naši zemi, jak je vidět.

Jednačtyřicetiletá rodačka z Manthattanu v New Yorku přiletěla s bratrem i manželem, ovšem bez svých tří krásných dětí Arabelly Rose, Josepha Fredericka a Theodora Jamese. Pokud se tito tři procházeli po památkách, na svých sociálních sítích krásy Prahy neopěvovali, ač by jistě mohli. Naše turisty oblíbená Praha je počítána mezi nejkrásnější města na světě a nabízí opravdu nezapomenutelná zákoutí a místa, od Karlova mostu přes Vyšehrad až po modernější architekturu.

Doufejme, že se jí Praha zalíbila a nevidíme u nás Ivanku Trump s rodinou naposledy.

Zdroj: Instagram, wikipedia, redakce