Celebrity

30. října 2022 18:05

Eliška Reiglová

Ivanka Trump si v Praze užívala přepychu: Pětihvězdičkový hotel s wellness a masážemi

Dcera bývalého amerického prezidenta Ivanka Trump (41) v pátek ráno dorazila do Prahy, aby převzala vyznamenání za svou zesnulou maminku Ivanu (†73), které jí prezident Miloš Zeman (78) udělil in memoriam. Jako úspěšná podnikatelka je Ivanka zvyklá na luxus a ten si tak pochopitelně dopřála i při návštěvě České republiky. Ubytovala se v pětihvězdičkovém hotelu.

Ivanka Trump s manželem Jaredem Kushnerem a bratrem Donaldem Trumpem Jr. v pátek navštívili předávání státních vyznamenání. Ta byla poslední, která ve funkci prezidenta uděloval Miloš Zeman. Jedno udělil i Ivaně Trump, která v červenci letošního roku zemřela po nešťastném pádu ze schodů, jehož následkem bylo zranění trupu.

Dcera české rodačky se společně s manželem a bratrem ubytovala v hotelu Mandarin Oriental na Malé Straně, odkud to měla na Pražský hrad jen co by kamenem dohodil. Nešlo o jediné významné osobnosti, které se v hotelu v tomto období ubytovaly – pokoj v něm měl i zpěvák Sting, který v Praze v pátek koncertoval.

Luxus bez manýrů

Ivanka Trump se ubytovala v pětihvězdičkovém hotelu a to jí ke spokojenosti stačilo. „Jednání o návštěvě Ivanky Trumpové začala probíhat velmi brzo, vše jsme domluvili. Jsem velmi potěšen a trochu i udiven, že Ivanka Trumpová je naprosto normální osoba, nemá žádné zvláštní požadavky, vůbec nic po nás nechtěla,“ řekl v Pressklubu Frekvence 1 šéf hradního protokolu Vladimír Kruliš.

Požadavky zřejmě neměla i proto, že hotel nabízel mnoho služeb k uspokojení jejích potřeb. K dispozici měla například wellness, masáže i fitness centrum. Kdyby chtěla, i na svou krátkou návštěvu by si mohla zaplatit služby osobního trenéra. Ani na samotném pokoji nešetřila.

Ten zcela nejobyčejnější pokoj v Ivankou vybraném hotelu stojí na jednu noc něco okolo 12 tisíc korun v závislosti na ročním období. Apartmá nabízející největší přepych pak stojí okolo 25 tisíc korun za noc.

Ivanka zářila ve tmě

Při příležitosti předávání státních vyznamenání Ivanka Trump znovu dokázala, že má smysl pro módu. Svým modelem dokázala zastínit ostatní přítomné dámy a přesně věděla, kolik kůže může odhalit, aby při takové události nepůsobila vulgárně.

„Aranžovaná stříbrná látka dodala jinak jednoduchým asymetrickým šatům slavnostní vzhled, rozpuštěné vlasy zase moderní uvolněnost. K celku ladí decentní třpytivé náušnice. Tato žena ovládá módu a styl naprosto dokonale,“ uvedla návrhářka Anna Tejklová v Módním alarmu, který připravila pro Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.