InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lom nasázel do klatovské sítě šest kousků! Musiol vstřelil už patnáctý gól

Lomští se radují z jednoznačného vítězství nad Klatovy. Útočník Zbyněk Musiol (č. 9) nastřílel za 13 kol už 15 branek. , Autor: Josef Janda

Lomští se radují z jednoznačného vítězství nad Klatovy. Útočník Zbyněk Musiol (č. 9) nastřílel za 13 kol už 15 branek.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Po bezgólové remíze na pražské Aritmě si fotbalisté Lomu opět pořádně zastříleli. V neděli odpoledne to na táborské Svépomoci odnesly Klatovy. Svěřenci trenéra Lukáše Zemana nadělili hostujícímu celku v každém poločase tři góly, přibalili fotbalistům z města mumií půltucet a vyhráli 6:1. Dvakrát se do sítě Klatov trefil útočník Zbyněk Musiol, který je s 15 góly stále nejlepším střelcem soutěže. Lomští těžili hned v úvodu z přesně zakončené střely zkušeného Jana Šimáka, který poslal levačkou skákavý balon k tyči. Do poločasu ještě zvýšili z bezprostřední blízkosti Musiol a gólem do šatny Tomáš Tauber po děsivé hrubce Matyáše Ferka ve vápně. Po přestávce vymetl pavouky Marek Novák a pátý gól přidal pohledným obloučkem Michal Rabiňák. Čestný gól hostů vstřelil osm minut před koncem Martin Janda, který se prosadil hlavičkou v šestnáctce. Skóre uzavřel těsně před závěrečným hvizdem Zbyněk Musiol, jehož chytrá technická střela skončila u tyče – 6:1.

 

Lom udržel po tříbodovém zisku první pozici v tabulce. V příštím kole vyrazí fotbalisté Lomu v neděli 6. listopadu na hřiště nováčka z Tochovic.

TJ Sokol Lom – SK Klatovy 1898 6:1 (3:0), branky: 21. a 90. Musiol, 6. Šimák, 42. Tauber, 62. Novák, 73. Rabiňák – 82. Janda, rozhodčí Vnuk – Zoufalý, Dohnal, ŽK (1-2): 76. Mácha – 47. Šoul, 71. Vacek, 140 diváků.

Lom: Pecháček – Mácha, Rydval, Vávra (73. Škarda) – Grobár, Slavík – Novák (65. Rabiňák), Šimák (60. Coufal), Pfeifer (46. Kubovský) – Tauber, Musiol.

Klatovy: Valeš – Ferko, Šoul, Janda, Mészáros, Vacek, Holík, Marek (60. Mareš), Suchý (81. Barborka), Lukeš, Prančl.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k zápasu Lomu s Klatovy další podrobnosti.

Trenér Lomu Lukáš Zeman zhodnotí utkání a zmíní důležité momenty.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace