InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Střídající Kryštof Samec v derby pohřbil naděje svého trenéra z dorostu

MILEVSKO – Jedenácté kolo nejnižší krajské soutěže mužů I. B třídy, skupiny C vyvrcholilo v neděli odpoledne v Milevsku, kde místní béčko v derby hostilo nedaleký Sepekov. Lepší formu zatím měli Sepekáři, ale jak známo, derby nemá favorita a to se potvrdilo i tentokrát. Po bezbrankové první půli poslal domácí z brejku do vedení Miroslav Dvořák – 1:0. Sepekov, který koučoval zraněný stoper Martin Petr – jinak trenér milevského staršího dorostu, ve snaze vyrovnat změnil rozestavení a poslední čtvrthodinu už hrál na tři útočníky. Sázka na ofenzívu vyšla, v 82. minutě se nejlépe při skrumáži před brankou zorientoval zkušený exmilevský Jiří Kosobud a zdánlivě poslal zápas k remízovému konci – 1:1. Pak ale přišel velký moment střídajícího mladíka Milevska Kryštofa Samce, který si v 86. minutě nikým nehlídaný naběhl na přímý kop Bártíka a šťastně doslova procedil míč mezi rukou brankáře Kainrátha a tyčí do branky – 2:1.

Samec tak sestřelil svého trenéra z dorostu a hned po utkání prozradil, že mu Martin Petr s úsměvem tak trochu vyhuboval, že za něj gól nedá, ale proti němu ano.

FC ZVVZ Milevsko B – TJ Sokol Sepekov 2:1

(0:0). Branky: 57. M. Dvořák, 86. Samec – 82. Kosobud. Rozhodčí: Křížovský – Novák, Bašta. ŽK: 1–2 (P. Peták – Kosík, Bolek). Přihlíželo 108 diváků.

Milevsko B: Michal Hejl – Keřka, Martin Hejl, Bulín (68. P. Peták), F. Milaberský – Baštýř (66. Brož), Pich, Bártík, Imbr (61. Michal Mladý) – Josef Jakeš (79. Samec), M. Dvořák (89. Kříž).

Sepekov: Kainráth – V. Doubek, P. Novák, J. Kosobud, Bolek – L. Brůžek (73. L. Hadáček), Komárek, F. Doubek, V. Kosík – Kuchař, Tupý.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace