Legendární minus123minut vystoupí v mosteckém Rokáči Vinohrady
Zdroj: Mostecký hudební spolek
Co se chystá

Most - Mostecký hudební spolek vás zve do Rokáče Vinohrady na výjimečný koncert. V pátek 4. listopadu večer zde vystoupí kapela MINUS123MINUT.

MINUS123MINUT je česká hudební skupina, která ve své hudbě propojuje více žánrů, zejména ovšem jazz, blues, funky a world music. Její síla spočívá především v živých vystoupeních, které jsou z velké části tvořené improvizací. A protože, jak sami říkají, nejsou porostlí mechem, jsou otevřeni i vlivům současné hudby. K popularitě skupiny značně přispěl zisk ceny Akademie populární hudby za rok 1999 v kategorii Objev roku. Jako jedna z mála tuzemských kapel slavila úspěchy také v zahraničí.

Odehrála kolem 200 koncertů v klubech a na festivalech v Holandsku, Polsku, Francii, USA a Anglii.Na to vše teď „Minuty“ hodlají znovu navázat. Po koncertním návratu v předloňském a loňském roce si „Minuty“, vytyčily jasné cíle: získat ke svým stávajícím fanouškům i publikum, které je nezažilo, oslovovat svojí hudbou co nejpestřejší spektrum posluchačů, navázat na své úspěchy v Evropě, a především šířit svým uměním radost.

https://www.youtube.com/watch?v=P3LKlhpAaz8

Kapelu tvoří trio uznávaných muzikantů; zpěvák, kytarista a autor písní Zdeněk Bína, baskytarista a dvorní textař kapely Fredrik Janáček a výjimečný bubeník Dano Šoltis.

Rezervace vstupenek na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Poté si vstupenky vyzvednete v den konání koncertu od 19:00 do 20:00.

Další program:

Pátek 11.11. SANDRA A JEJÍ VEMBLOUDI + VELRYBA - "Zápas" plný skvělé muziky a vyšperkovaných textů
Sobota 12. 11. NOT THE ONES - Briský kytarový punk z východního Berlína + LEGALIZACE
Pátek 18.11. BURNING STEPS + HOPES + WANDERWHY - Punk-rock a melodický Hardcore, Most, Praha, Liberec
Sobota 19.11. DIVERSE NIGHT vol. 5 - Tradiční metalová přehlídka. Diversity + Cutterred Flesh
Pátek 25.11. ŠPINAVÝ LŮZŘI - Blues – rock – soul trio z Austrálie, Itálie a Česka. A také trochu Jimmyho Hendrixe.
Sobota 26.11. Petr Karkoška a hosté, electric blues
Pátek 9.12. MAYLIVE + host - Progressive HC
Pátek 16.12. VÁNOCE S CUMBALEM
Pátek 4.1. ZNOUZECTNOST - Punková legenda opět v Mostě
Pátek 20.1. SANTA MORELLA BAND - Neil Young Female Tribute

Začátky koncertů od osmi večer, otevřeno od 19 hodin. Změna programu vyhrazena.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru