InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ženy Dynama jasně ovládly podzimní část divize. Dočkají se konečně postupu?

 Autor: Lukáš Jakubec.

    Autor: Lukáš Jakubec.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Na závěr podzimní části jen potvrdily svou dominanci. Fotbalistky SK Dynamo České Budějovice v posledním kole céčkové skupiny divize roznesly Kaplici jasně 14:1 a potvrdily, že v soutěži nemají konkurenci. Hned tři hráčky černo-bílých daly minimálně hattrick – třikrát se prosadily Nikola Procházková s Karolínou Vaňkovou, která šla do hry až o poločase, a přesto se takto zapsala do historie utkání, a dokonce čtyři branky vsítila Lucie Čondlová. Z penalty se mezi střelkyně za rozhodnutého stavu zapsala i brankářka Edita Cimrhanzlová. Po osmi zápasech mají budějovické hráčky plný počet 24 bodů při skóre 79:3! Nyní následuje zimní přestávka, po které se ženy Dynama konečně pokusí postoupit do vyšší soutěže.

Přestože své soupeřky poráží rozdílem několika tříd, zůstávají stále ve čtvrté nejvyšší soutěži. Několikrát jim totiž vystavil stopku covid a naposledy letos na jaře nepřešly přes nástrahy baráže o ČFL. V divizi D loni hráčky Dynama neztratily ani bod s impozantním skóre 115:3 ve 14 zápasech, ale následně nestačily v přímém souboji o postupové místo na suverénky áčkové skupiny divize Prague Raptors FC. Vyjde to ženám Dynama teď na jaře?

SK Dynamo ČB – TJ Spartak Kaplice 14:1

(7:0). Branky: 2., 11., 36. a 38. Čondlová, 43., 46. a 58. Vaňková, 13., 81. a 85. Procházková, 25. a 78. Kubičková, 63. (pen.) Cimrhanzlová, 79. Jandová – 88. Chvalová. Rozhodčí: Dimitrov – Kočí, Matoušková. ŽK: 1–1 (Stropková – Jedličková).

České Budějovice: Cimrhanzlová – Kubičková, Procházková, Školková, Johnová, Jandová, Kešnerová, Čondlová, Hrubá, Skálová, Stropková. Střídaly Bartlová, Vaňková, Pecková a Divoká.

Kaplice: Poutníková – Jedličková, Jančíková, Krátká, Vávrová, Čábelová, Kováříková, Bartoníčková, Chvalová, Pártlová, Vaňková. Střídaly Straková a Klomfarová.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace