Bude představitel Harryho Pottera novým Wolverinem?

Daniel Radcliffe už dlouho (a úspěšně) přesvědčuje filmové producenty, režiséry i svoje fanoušky, že není hercem jedné role a že se z postavy Harryho Pottera dokázal vypracovat do plnohodnotného představitele různých dospělých hrdinů. Nedávné zvěsti o tom, že se stane nástupcem Hugha Jackmana v roli příštího Wolverina z filmové série X-Men, proto nebyly zcela překvapivé.

Radcliffe se teď v rozhovoru pro časopis GQ konečně k těmto dohadům vyjádřil a definitivně je vyvrátil: „Rozhodně se nechci nechat uzavřít do jedné škatulky, u které si nejsem jistý, jestli by mi třeba vyhovovala i po letech.“

A odkud se tedy tyto fámy berou? Daniel v tom má jasno: „To ty rozhovory. Novináři se mě ptají pořád na totéž a mě nebaví stále stejně odpovídat. Někdy z legrace řeknu něco jiného, a to si pak už žije vlastním životem. Možná bych měl radši mlčet.“

Hugh Jackman se zjevně nemusí bát, že o svoji roli přijde. A my ostatní si můžeme představit, jak by to vypadalo, kdyby si to náhodou Daniel rozmyslel, díky jednomu twitterovému umělci s velkou fantazií.

Nebo se můžeme těšit na Radcliffův výkon v titulní roli životopisného filmu Weird: The Al Yankovic Story o výstředním americkém zpěvákovi, textaři, skladateli, komikovi, herci a scenáristovi. Světovou premiéru si odbude 4. listopadu v New Yorku, datum uvedení u nás zatím nebylo zveřejněno.

Zdroj: GQ