VIDEO: Praštil s prací v divadle a šel dělat dojiče krav. Nyní mostecký rodák Lukáš Koranda představuje Ozdobu
Foto: archiv Lukáše Korandy
Zajímavosti

Most - Možná si pamatujete na mosteckou kapelu Koradoband, kterou si např. v roce 2015 vybrala kapela Chinaski jako předskokana na své zastávce v Mostě při turné k desce Rockfield.

Lukáš Koranda před lety praštil s prací zvukaře v našem městském divadle, odstěhoval na vesnici do východních Čech nedaleko města Hořice a začal se živit jako dojič krav. Před dvěma lety se ale k hudbě opět vrátil jako textař např. legendární kapely Olympic a v příštím roce plánuje vydat připravovanou vlastní desku opět za doprovodu kapely Koradoband.

edeniky 4851

Videoklip s názvem Ozdoba je tedy první ochutnávka z chystané desky. Kompletní realizace klipu se ujal Petr Zoubek a Martin Student z Mostu.

https://www.youtube.com/watch?v=grnqzkunFic

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru