Moje šťastná hvězda

Jak čas plynne, jejich láska je čím dál silnější

Moje šťastná hvězda

Věrnost považuje za velkou přednost, proto hra je už skoro pět desetiletí v jednom divadle a stejně tak dlouho má vedle sebe jednoho muže.

TAŤJANĚ MEDVECKÉ (68) se vždy dařilo nejen před kamerou a v divadle, ale také v osobním životě. Už dlouhé roky je šťastně vdaná za JIŘÍHO DUFKA (72), se kterým to zkrátka byla trefa do černého.

Setkání s Taťjanou Medveckou (68) na jevišti i v soukromí je jako setkání s nevyčerpatelným zdrojem energie a radosti. Je vždy optimisticky naladěná a spontánní a možná i v tom tkví její tajný recept na věčné mládí, protože vypadá stále skvěle.

Říká, že je ráda, že na české herečky není vyvíjen takový tlak jako na jejich mnohem slavnější a bohatší kolegyně v dalekém Hollywoodu a že je jim zkrátka dovoleno stárnout přirozeně, bez botoxu a spousty plastických operací.

A občas ještě v takové chvíli cituje svou kolegyni ze zlaté kapličky – Ivu Janžurovou (81): „Mít ohnutá záda a mladý obličej, to by

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden