Alžběta Kolečkářová ze SuperStar změnila image. Nový účes jí velice sluší

Alžběta Kolečkářová
Alžběta Kolečkářová
Foto: Showpix
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 2. 11. 2022

Alžbětu Kolečkářovou (30) si fanoušci pamatují ze druhé řady Česko Slovenské SuperStar jako baculatou dívku s originálním módním stylem. To je již však minulostí. Zpěvačka, která pro ŽivotvČesku.cz nedávno řekla, že jsou pro ni nyní na prvním místě její dvě děti, radikálně zhubla a zcela se proměnila. Naposledy se na sociální síti pochlubila novým účesem.

Z originální a trochu ztřeštěné dívky se stala krásná maminka dvou synů, Louise (3) a Lenního (1). Ve druhé řadě Česko Slovenské SuperStar se Alžběta Kolečkářová umístila na šestém místě. Přestože nevyhrála, dokázala zúročit získanou slávu a se zpěvem i nadále pokračuje. Hudba je pro ni velmi důležitá, ale absolutní prioritou jsou v jejím životě děti, kterým se momentálně věnuje více než tvorbě.

Na sociální síti Instagram se krásná zpěvačka pochlubila fotografií nového účesu, který jí velice sedí. Mikádo na ní působí odlehčeně a hravě, rozhodně se v případě Alžběty Kolečkářové jedná o dobrou volbu. Účes dává vyniknout štíhlému krku a celkově v něm sympatická umělkyně působí křehce.

Alžběta Kolečkářová prošla v uplynulých letech proměnou. Podařilo se jí totiž shodit úctyhodných 22 kilogramů. "Já osobně jsem se rozhodla pro Stockholm diet. Je to komplex toho, co pro mě znamená zdravý životní styl. Ráda cvičím, takže jóga, workouty, posilování zařazuji taktéž, ale děti jsou momentálně na prvním místě. Když nezbývá čas cvičit, tak mám zápřah s dětmi. A to někdy taky stojí za to," popsala pro ŽivotvČesku.cz, jakým způsobem se jí podařilo výrazné změny docílit.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.