Od StarDance už jsem si zatančil, brzy mě to čeká znovu. Zdeněk Godla zdobí se svou krásnou tanečnicí plesy

Zdeněk Godla
Zdeněk Godla
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 3. 11. 2022

Zdeněk Godla (47), který se proslavil v seriálu Most!, se účastnil v roce 2021 taneční show StarDance. Z naprostého outsidera se zde stal miláčkem publika, a přestože nezvítězil, udržel se díky své přirozenosti a smyslu pro humor až do čtvrtého kola. Pro ŽivotvČesku.cz promluvil charismatický herec o tom, zda si už od doby, kdy soutěžil, znovu zatančil.

V roce 2022 se StarDance nekoná. Česká televize s novou řadou počítá až v roce následujícím, a to zejména z organizačních důvodů. Do tanečního sálu se tak bývalí účastníci soutěže znovu podívají teprve na podzim roku 2023.

O tom, zda se mu po oblíbené show stýská, promluvil herec Zdeněk Godla, kterého si diváci zamilovali, přestože do ní vstupoval tancem zcela nepolíben. "Popravdě mi to nechybí vůbec. Ale už jsem si od té doby zatančil, byli jsme s Terezkou (tanečnicí Terezou Pruckovou, pozn. red.) na akci Zlatá Praha. A teď mě to 27. listopadu čeká znovu, tentokrát budeme tancovat na plese," uvedl pro ŽivotvČesku.cz sympatický umělec.

K herectví se Zdeněk Godla dostal řízením osudu. V Chomutově, kde tehdy vykonával na ulici veřejně prospěšné práce, se zrovna konal konkurz do filmu Cesta ven, který měl premiéru v roce 2014. Budoucí hvězdu tehdy napadlo, že se přihlásí, a ke svému překvapení roli skutečně dostal. Další role na sebe nenechaly dlouho čekat, nejvíce se ale proslavil v roce 2019, kdy se zhostil role popeláře Franty v komediálním seriálu Most! z produkce České televize.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.