Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Meghan byla hrozná už před svatbou: Harryho přátelé mysleli, že zešílel, když s ní chce chodit

Meghan Markle: Přátelé Harryho si na její chování stěžovali už před svatbou
Zdroj: profimedia.cz
+ Další 2 fotografie
královská rodina
Pikantní detaily o varování prince Harryho ze strany jeho přátel a jejich reakci na Meghan Markle byly odhaleny v knize Pomsta. Její autor, investigativní novinář Tom Bower, podle listu Daily Mirror zmiňuje případ, kdy Meghan byla pozvána na večírek, ale naprosto ho zkazila svou absencí smyslu pro humor a snaze se hádat s každým, kdo měl jiný názor než ona.

Investigativní novinář Tom Bower ve své nové knize Pomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory odhaluje další pikantní detaily ze začátků jejich vztahu. Autor podle listu Daily Mirror hovořil s 80 zdroji blízkými páru a odhalil vše od toho, jak princ William prosil svého strýce Earla Spencera, aby promluvil s Harrym, až po změny, které palác donutil provést scenáristy seriálu Kravaťáci, v němž hrála Meghan poté, co se vztah stal veřejně známým.

Je to zatracený cvok

Ale jeden příběh, který převyšuje všechny ostatní, je vzpomínka na to, jak si přátelé prince Harryho mysleli, že je "zatracený cvok" kvůli randění s Meghan Markle poté, co během večírku zpochybnila všechno, co řekli. Podle Bowera Harry pozval 16 svých starých přátel z Etonu (elitní škola, pozn. red.), aby se k němu v pátek připojili na večeři, v sobotu na hon a v neděli na oběd.

Autor píše, že Harry se těšil na „nekonečné žertování“ se svými nejlepšími přáteli, ale všichni odcházeli vyčerpaní poté, co se poprvé setkali s Meghan, protože „konfrontovala každého hosta, který jí odporoval“. Dále tvrdí, že Meghan „postrádala jakýkoli smysl pro humor“ a byla „zabijákem večírku“.

"Jejich vtipy zahrnující sexismus, feminismus a transgender osoby se hlasitě ozývaly po místnostech. Meghan bez váhání konfrontovala každého hosta, jehož konverzace byla v rozporu s jejími hodnotami. Postrádala smysl pro humor. Když po nedělním obědě jela domů, přátelé Harryho si posílali zprávy se zněním: Harry se musel zbláznit," popisuje Bower.

Strýček měl Harrymu domluvit

Další zajímavý příběh z Bowerovy knihy naznačuje, že bratr zemřelé princezny Diany, Earl Spencer, byl požádán princem Williamem, aby promluvil se svým synovcem o jeho blízkosti k Meghan. Autor tvrdí, že dvě sestry Earla Spencera a Diany, lady Sarah McCorquodale a baronka Jane Fellowes, neviděly podobnosti mezi Meghan a Harryho zesnulou matkou – jak princ údajně doufal – a naopak si myslely, že bude mít problém zapadnout do královské rodiny.

Na obzoru je však další třaskavá kniha. Už 10. ledna vyjdou očekávané Harryho memoáry. Ponesou název Spare (volně přeloženo jako Volný, pozn. red.) a kniha má odrážet „vzestupy a pády“ života prince Harryho a příběh má být „přesný a zcela pravdivý“. Podle královského experta Toma Bowera však hlavním mozkem a hnacím motorem monografie nebyl nikdo jiný než... Meghan.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy