Pořiďte si chytré hodinky a využijte listopadový trade-in bonus

Přemýšlíte o vánočním dárku, který by udělal radost, byl zdraví prospěšný a k tomu za rozumnou cenu? Máme pro vás tip! Jste-li pojištěncem Oborové zdravotní pojišťovny (OZP), pak navštivte náš obchod slev a výhod VITASHOP, ve kterém jsme pro vás připravili speciální listopadovou akci.

Díky spolupráci se společností SAMSUNG mohou jen klienti OZP získat na chytré hodinky s CE certifikací na měření EKG extra slevu, a to 30% na Samsung Galaxy Watch4 a 20% na Samsung Galaxy Watch5 - a pávě u této řady nové generace chytrých hodinek lze do 30.11.2022 navíc využít trade-in bonus! Pokud tedy přineste do značkové prodejny Samsung jakékoliv funkční starší zařízení jakékoliv značky (telefon, hodinky, tablet), dostanete při nákupu i okamžitou slevu 1 000 - 2 000 Kč.

Jste-li uživatelem aplikace VITAKARTA, můžete na chytré hodinky s CE certifikací na měření EKG získat od OZP také příspěvek až 10 000 korun v programu "Zdravotnické prostředky a pomůcky pro chronicky nemocné".

Prostřednictvím prémiové služby ve VITAKARTĚ lze zaznamenanou křivku EKG z chytrých hodinek s CE certifikací odeslat zdarma k posouzení erudovanému kardiologovi. Nejpozději do 24 hodin dostane klient OZP výsledek zabezpečenou cestou zpět. Pokud je následně nutná osobní konzultace u lékaře, lze přes nonstop Asistenční službu využít Online medicínskou poradnu a přímo se u něj objednat.

Upozornění: Asistenční služba nenahrazuje Zdravotnickou záchrannou službu! Máte-li akutní zdravotní potíže, např. krvácení či prudké bolesti, volejte přímo linku 155 nebo 112.