Dominika Mesarošová podstoupila úpravu podbradku. Ukázala na fotografii, jak zkrásněla. Vůbec to nebolelo, uvedla

Dominika Mesarošová
Dominika Mesarošová
Foto: Nextfoto
Alžběta Staňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 4. 11. 2022

Modelka a playmate Dominika Mesarošová (37) se na sociální síti pochlubila fotografií s výsledkem estetického zákroku, který nedávno podstoupila. Nechala si zkrášlit podbradek a změna je skutečně výrazná. "Vůbec to nebolelo, měla jsem to udělat už dávno," svěřila se spokojeně redakci ŽivotvČesku.cz.

Dominika Mesarošová je známá modelka, playmate a podnikatelka. Stojí například za úspěšným projektem »Poleť k moři s Dominikou Mesarošovou«, který fungoval jako příprava pro dívky, které měly zájem proniknout do světa modelingu. V současnosti provozuje vlastní agenturu.

Blond kráska, která se ve světě modelingu pohybuje již od svých čtrnácti let, působí navenek jako prototyp pohledné ženy. Přesto i ona měla své slabé místo, kterým si na svém vzhledu nebyla jistá a nebyla s ním spokojená. Jednalo se o podbradek, který si nedávno nechala rukou estetického chirurga upravit.

"Měla jsem to udělat dávno, bylo to bezbolestné. Podbradek mě trápil už delší dobu. Ono to nebylo vidět, stejně jako jsem se naučila chodit po mole a nosit šaty, tak jsem se naučila nosit i ten svůj podbradek. Pořád jsem zákrok oddalovala, protože jsem se bála, že to bude bolet. Jestli někdo váhá proto, že se bojí bolesti, tak ať na to klidně jde. Ani rekonvalescence vůbec nebolela," popsala svou zkušenost Dominika Mesarošová pro ŽivotvČesku.cz a uvedla, že za úpravu zaplatila sedmnáct tisíc korun.

"Trvalo to asi 45 minut, ale záleží na tom, kolik tuku se odsává. Dělá se to v lokální anestezii a člověk si může dát ještě prášek na utlumení. Lékaři to celé opíchají a napustí ten krk a podbradek takovou vodou, že má potom člověk hlavu a krk úplně spojený, a to se poté odsaje," vysvětlila modelka pro ŽivotvČesku.cz.

Jak krásná playmate uvedla, rekonvalescence po podobném zákroku trvá dva týdny, po které je nutné nosit na krku speciální kompresní návlek, a to po celý den i noc. Doporučuje se však v nošení pokračovat alespoň na noc ještě celý následující měsíc, aby bylo dosaženo co nejlepšího výsledku.

"Cítím se úplně jako nový člověk, strašně mi to pomohlo. I když na pláži ležím na lehátku se skloněnou hlavou a dívám se do telefonu, tak nemám podbradek a je na mě příjemný pohled i z profilu," řekla pro ŽivotvČesku.cz s úsměvem maminka malého Eliána (4), kterého má se svým snoubencem, podnikatelem Tomášem Novotným (42).

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.