Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Formule na čerpací stanici? Ano, v Česku to možné je…

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Už loni slavila skupina ORLEN Benzina velký úspěch se svou roadshow, při níž do České republiky přivezla monopost formule 1. Putování se opakuje: v unikátním skleněném boxu je nyní vystaven letošní speciál C42 stáje Alfa Romeo F1 Team ORLEN, s nímž aktuálně jezdí Valtteri Bottas, Zhou Guanyu a Robert Kubica

Stroj, který při hmotnosti 795 kilogramů disponuje výkonem 901 koní, bude ve dnech 1. až 7. listopadu k vidění u čerpací stanice ORLEN Benzina u Devíti křížů na dálnici D1 a 8. až 14. listopadu v moravských Klimkovicích.

V rámci akce se může veřejnost zapojit rovnou do dvou soutěží. Podstatou hry o reklamní předměty stáje Alfa Romeo F1 Team ORLEN je pořízení fotografie u monopostu na jakékoliv ze zastávek a její umístění do osobního příběhu na Facebooku nebo Instagramu.

Poukaz na kurz bezpečné jízdy na Autodromu Most v hodnotě 5000 korun pak může každý týden vyhrát ten, kdo uvidí monopost na jeho převozní cestě na další zastávku po České republice, opět jej vyfotí a přidá do svého příběhu na Facebooku nebo Instagramu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme