Sauna Herbal Cup - kvalifikace ČR

4.11. – 5.11.2022

Hotel Atlantis Brno hostí letošní Mistrovství České republiky v saunování a zároveň kvalifikační kolo v rámci evropské soutěže Sauna Herbal Cup. Přijeďte buďte součástí této skvělé akce. Soutěže se zaměřením na přírodní produkty a materiály pod záštitou České asociace saunérů se zúčastní nejlepší saunoví mistři z celé republiky a řada zajímavých hostů i ze zahraničí kteří se vám postarají o zážitek.

Zažijte svět bylinných saunových ceremoniálů, objevte originální peelingy, metličkové procedury, muzikorelaxaci nebo kouřové rituály. Svět netradičního a zážitkového saunování. Vychutnejte si návrat přírody do sauny.

České kvalifikační kolo Sauna Herbal Cup 2022 přinese soutěže v kategoriích Relax Herbal Aufguss a Peelingové procedury. Všechny soutěžní saunové ceremoniály a procedury jsou určeny i pro veřejnost a vy se tak můžete stát součástí tohoto saunového eventu.

Připraven je doprovodný program, saunové noci a vystoupení hostů.

PROGRAM 10:00 - 21:30 hod

  • Bylinné relaxační saunové ceremoniály
  • Peelingové procedury
  • Metličkování
  • Muzikorelaxace
  • Beauty procedury
  • Kouřové rituály

Vstupenky na jednotlivé dny & Wellness pobyt se Sauna Herbal CUP k zakoupení zde: https://www.hotel-atlantis.cz/cz/balicky/

Finále - mistrovství světa se uskuteční v Aquapalace Praha 24. - 27.11.2022. Do finále postoupí vítězní saunéři z osmi národních kvalifikací, včetně české kvalifikace.

Sauna Herbal Cup - kvalifikace ČRSauna Herbal Cup - kvalifikace ČR

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka