Krejčíková se Siniakovou se rozloučily se skupinou vítězně

Úspěšné loučení se skupinou Rosie Casalsové mají za sebou ve čtyřhře Češky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková. Obhájkyně titulu deklasovaly s postupem v kapse již vyřazený pár Pegulaová, Cori Gauffová 6:2, 6:1. Nasazené jedničky procházejí dosud turnajem bez ztráty setu. Z druhého místa se kvalifikovala americko-nizozemská dvojice Desirae Krawczyková, Demi Schuursová.

Jediné české zástupkyně na turnaji ztratily v závěrečném duelu skupiny Rosie Casalsové proti Gauffové s Pegulaovou jen tři hry a třetí nasazený pár porazily za 59 minut.

»Snažíme se hrát každý zápas naplno. Víme, jak je těžké se na tenhle turnaj dostat, takže si to tu společně užíváme. Jsem ráda, jak jsme se dnes prezentovaly,« řekla Krejčíková. »Proti Gauffové a Pegulaové jsme ještě ve čtyřhře nehrály, takže to bylo zrádné. Obě jsou to vynikající singlistky a bylo nám jasné, že to nebude snadné,« doplnila rodačka z Brna.

Šestadvacetileté tenistky mohou v soutěži navázat na letošní triumfy z Australian Open, Wimbledonu a US Open. TItul z Turnaje mistryň mohou obhájit jako sedmý pár v historii. »Znamenalo by to pro nás hodně, ale je to stále ještě daleko. Budeme se soustředit na každý zápas, abychom ze sebe vydaly to nejlepší, a snad zase tu krásnou trofej pozvedneme,« dodala Siniaková.

(čtk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy