InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dva rychlé góly nasměrovaly kohoutí družinu k dalšímu vítězství

Hokejisté Tábora zasypali v sobotu děčínskou branku 56 střelami. Kohouti se prosadili také třikrát z přesilovky a zvítězili 6:1. , Autor: Josef Janda

Hokejisté Tábora zasypali v sobotu děčínskou branku 56 střelami. Kohouti se prosadili také třikrát z přesilovky a zvítězili 6:1.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Domácí dvojboj odehráli kohouti na jedničku. Po středečním vítězství nad Chebem uspěli druholigoví hokejisté Tábora rovněž v sobotu proti Děčínu. Svěřenci trenéra Radka Bělohlava pokazili hned první střídání, po kterém si zahrál soupeř přesilovku, pak už ale rozjel první gólovou akci nejlepší nahrávač soutěže Jakub Matušík. Po jeho asistenci se radoval z vedoucí branky kapitán Radek Seidl a 18 sekund po jeho zakončení vedli kohouti díky Dančišinovi už o dva góly. Druhé dějství zahájili domácí využitou přesilovkou a jediný gól Děčína vstřelil Trávníček taktéž z početní výhody. V závěru periody se prosadil ještě Hajič a domácí vedli před třetí periodou už o tři góly. Kohouti si v poslední dvacetiminutovce vylepšili ještě statistiku přesilovek, kterou díky dvěma trefám posunuli proti Děčínu na padesát procent. První bod po svém návratu z pardubické mise připsal díky asistenci i Lukáš Endál a kohouti zvítězili v klidu 6:1. V dalších dvou kolech narazí Táborští na dosud nejlepší týmy. Ve středu 9. listopadu nastoupí v Příbrami, v sobotu 12. listopadu pak hostí od 18 hodin Letňany.

 

HC Tábor – HC Děčín 6:1 (2:0, 2:1, 2:0), branky a nahrávky: 7. Seidl (Matušík, Šulek), 7. Dančišin (Vlček, Suchánek), 22. Milfait (Suchánek, Dančišin), 39. Hajič (Severa, Milfait), 41. Šulek (Endál, Plášil), 44. Bárta (Hajič, Kříž) – 37. Trávníček (T. Nezbeda, Brož), rozhodčí Šperl – Horažďovský, Hradil, vyloučení 5:6, využití 3:1, 1 521 diváků.

HC Tábor: Gába (T. Dvořák) – Plášil, Suchánek, Vala, Kříž, Černý, Hubata – Seidl, Matušík, Šulek – Endál, Dančišin, Vlček – Hajič, Milfait, Severa – Bárta, Zíb, Zayml.

HC Děčín: Čermák (Skokan) – Brož, Mikulec, Charvát, Klement, Gottfried, Černohorský – Kučera, Horák, T. Nezbeda, L. Nezbeda, J. Tůma, D. Tůma, Trávníček, Macek, Zajan.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k duelu Tábora s Děčínem další podrobnosti.

Trenér Tábora Radek Bělohlav zmíní, jak týmu pomohly dva rychlé góly v úvodu. A co říká domácí lodivod na návrat Lukáše Endála do sestavy?

Útočník Tábora Jakub Matušík zhodnotí vstup do zápasu a z pozice nejlepšího nahrávače ligy se vyjádří ke své produktivitě. A co čeká táborský centr od příštích zápasů s dvěma nejlepšími týmy?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace