Rune dopsal pařížskou pohádku! Porazil 5 hráčů Top 10 během 5 dnů a má první titul z turnaje Masters

6. 11. 2022, 17:53
Aktuality 257
ATP PAŘÍŽ - Dánsko ve světě proslavil pohádkář Hans Christian Andersen, ale tu současnou tenisovou pohádku napsal svou raketou tento týden v Paříži jeho krajan Holger Rune. 19letý rodák z Gentofte v hale Bercy jako první v historii mimo Turnaj mistrů porazil na jednom turnaji pět hráčů Top 10 a slaví první triumf na podniku Masters 1000. Dnes po obratu zdolal 3-6 6-3 7-5 i šestinásobného šampiona Novaka Djokoviče, jako první Dán v historii se posune do elitní světové desítky a navíc si zajistil roli prvního náhradníka pro Turnaj mistrů.
Profily hráčů
Novak Djokovič a Holger Rune (© AFP)

Holger Rune se na podzimních halových turnajích v Evropě rozehrál do parádní formy. Během šesti týdnů odehrál čtyři turnaje a na žádném z nich nechyběl ve finále. A to mezitím ještě dva týdny nehrál kvůli bolestem kolena.

Po bulharské Sofii, švédském Stockholmu a švýcarské Basileji si nejsledovanější poslední zápas na turnaji zahrál i v Paříži na prestižním podniku ATP Masters 1000, na nichž až dosud nebyl ani v osmifinále.

Teprve 19letý Dán přitom už v prvním kole čelil proti bývalé světové trojce a trojnásobnému grandslamovému šampionovi Stanu Wawrinkovi třem mečbolům. Všechny však zlikvidoval a od té chvíle se stal katem hráčů Top 10.

Během uplynulých pěti dnů získal skalp pěti tenistů elitní světové desítky. Po Poláku Hubertu Hurkaczovi (10. v ATP), Andreji Rubljovovi (9.), Španělu Carlosi Alcarazovi (1.) a šestnáct zápasů neporaženém Félixi Augeru-Aliassimemu se nesklonil ani před uměním 21násobného grandslamového šampiona Novaka Djokoviče (7.).

Statistiky zápasu Rune - Djokovič
6 esa 8
7 dvojchyby 2
63 %
1. podání 'in' 64 %
71 %
úsp. 1. podání 82 %
48 %
úsp. 2. podání 48 %
43 winnery 34
33 nevyn. chyby 22
24/33 hra na síti 21/32
3/3 brejkboly 2/12
92 celkem bodů 97
čas: 2:32

Rune s  majitelem rekordních 38 trofejí z turnajů Masters a šestinásobným vítězem pařížského podniku sice prohrál první set a hned v úvodu druhé sady čelil brejkbolu, ale důležité výměny zvládl, vzápětí udeřil prvním brejkem a dostal se do zápasu.

Náskok v druhém dějství si dánský mladík bez potíží pohlídal a vynutil si třetí set. V jeho úvodu prohrával 1-3, ale vývoj opět otočil a po dvou brejcích za stavu 6-5 podával na vítězství. Přestože soupeři nabídl šest šancí k rebrejku, o servis nepřišel a zápas ukončil proměněním druhého mečbolu.



"Ten poslední game byl asi nejstresovější v mém životě. Srdce jsem měl téměř v mozku. Už jsem skoro pomýšlel na tie-break. Jsem pyšný, že jsem to ukončil," komentoval Rune dramatickou koncovku.

Klíčem k úspěchu byla úspěšnost proměňování brejkbolů. Rune využil všechny tři šance na brejk, naopak sám odvrátil 10 z 12 brejkbolů.



Svěřenec Patricka Mouratogloua vyhrál 19. z posledních 21 zápasů a bilanci ve finálových duelech upravil na 3-2. Předchozí dvě trofeje slavil na podnicích ATP 250 - letos na jaře na antuce v Mnichově a před dvěma týdny v hale ve Stockholmu.

"Tohle pro mě moc znamená. Je to perfektní způsob, jak zakončit skvělý týden. Sdílet kurt společně s Novakem je velké privilegium," řekl Rune.

Ve světovém žebříčku se Rune katapultuje na 10. místo a stane se tak historicky prvním Dánem v Top 10. Navíc si zajistil roli prvního náhradníka pro Turnaj mistrů, kterému dává přednost před účastí na NextGen ATP Finals v Miláně.

"Cítím se teď opravdu krásně. Je to ten nejlepší pocit. Kdybyste mi před čtyřmi týdny řekli, že dnes budu v Top 10, tak bych mu odpověděl 'Promiň, cože?'. Teď tam jsem a jsem na to velmi pyšný," uvedl Rune.

35letý Djokovič hrál finále v pařížské hale Bercy poosmé a teprve podruhé prohrál. Porážku utrpěl po sérii dvanácti vítězství a nepovedlo se mu tak získat pátý letošní a celkově 91. titul.

Rune se stal nejmladším vítězem pařížského Masters od roku 1986, kdy triumfoval tehdy osmnáctiletý Němec Boris Becker.

• ATP MASTERS 1000 PAŘÍŽ •
Francie, tv. povrch / hala, 6.008.725 eur
nedělní výsledky (06. 11. 2022)
• Dvouhra - finále •
Rune (Dán.) - Djokovič (6-Srb.) 3-6 6-3 7-5
• Čtyřhra - finále •
Koolhof/Skupski (2-Niz./Brit.) - Dodig/Krajicek (8-Chorv./USA) 7-6(5) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

257
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dnes bol krásny deň, človek by si myslel, že slnko ho vyženie na ryby, ale nie.

Karikaturista opat zasvetil svoj čas tenisportálu a pseudo-osvete, založenej na domnenkách vychádzajúcich z hĺbky jeho ostravsko-hejterskej duše.

Aj takéto príbehy píše život :)
Reagovat
Krisboy
Koukám, že Foreskin je zpět v plné síle jako dřív. Jeho alter-ego či fanoušek Ondrej321teď se ho snaží trumfnout a rochňá se s Petříčkem v bahýnku. Ach jo.

Ještě tu chybí Fandina s Fulnekem.

smilesmilesmile
Reagovat
Paixx
Dotaz mistře,
když na jakémkoliv turnaji Rafa vypadne, tak už potom jeho fanoušci nemůžou napsat poklonu hráči, co vyhrál finále, aniž bys pod tím příspěvkem okamžitě plácal nesmysly?

Protože tvoje reakce na zmíněný příspěvek okamžitě vytahuje Nadala a jeho fanoušky, přestože o něm nikdo nemluví.

Prosím aspoň jednou v životě mi tady odpověz, díky.
Reagovat
Pe3k
Ahoj Paixxy.

Samozřejmě vystihnout poklonu jakémukoliv hráči můžeš kdykoliv. Nevšiml sem si, že bys mi položil otázku na kterou bych ti neodpověděl, pokud ano, tak sorry. Jinak když já neustále fanoušky Nadala házím do jednoho pytle, konkrétně tebe se to netýkám naopak já sem rád, že tady po dlouhých letech zavítal nějaký normální fanoušek Nadala (za předpokladu, že s z tebe nevyklube druhý Rafaeoli apod).

Tobě připadá normální, že fanoušci Rafy jsou vždy zalezlí když Rafa hraje a prohrává a vylezou až když prohraje Djokovic? A to není jen tento jeden konkrétní případ, ale takhle to tady chodí dlouhé roky...Navíc jistě si si všiml, že zdejší "fanoušci" Nadala tenis ani nesledují a už vůbec o něm nechtějí vést diskuzi, co tady denně řeší sou tyhle osobní srajdy co můžeš číst dole...
Reagovat
Tennisfan77
Jako já musím říct, že s tou části o Nadalovi souhlasím.

Mnohdy člověk nahodí do diskuze téma o hráči mimo TOP20 a neozve se nikdo, respektive žádný fanda Nadala, což ve mě evokuje pocit, že ti lidé sledují vyloženě jenom Rafu a nic jiného kolem.smile
Reagovat
Ondrej2280
Ber to tak,ze kazdy sleduje hracov, ktorych hra ho bavi,To, ze akurat nesleduju , tebou vybrateho hraca mimo top 20, neznamena, ze nesleduju tenis.
Reagovat
Tennisfan77
Obecně je zde diskuze omezena na hejtování se navzájem, což je logické, je to fórum, pak je tady BIG3 GOAT nekonečná diskuze a obecně o tenise se moc nebavíme.

Což je škoda.
Reagovat
Amputace
Na čemž máš nicméně značnou zásluhu - dochází ti to, že jo? Protože tvůj cca první půlrok zde na TP byl pouze čistokrevný hejt. V poslední době si hraješ na rozumného v domnění, že se všechno zapomnělo, ale nezapomnělo. Takže tahle snaha o moralizování vyznívá v tvém podání opravdu zvláštně.
Reagovat
Paixx
Jasně že to není normální a nesnažím se tady obhajovat tyto fanoušky, ale je potřeba se na to dívat z obou stran, protože Rafaeli tady napíše komentář bez zmínky o Rafovi, ve kterým pochválí Runeho a tak... No a reakce je taková, že je to fanatik a píše jenom když Djokovič prohraje smile

Prostě z těch komentářů od lidí, co fandí někomu jinému (nejvíc asi Rogerovi a Novakovi) je strašně cítit takový pocit nadřazenosti... Nevím přijde mi to tak. Zároveň mě vytáčí, když kdokoliv napíše nějakou blbost, tak je hned narážka, jestli není náhodou fanda Nadala... Chce to trochu víc objektivnosti borci
Reagovat
Ondrej2280
smile
Reagovat
Pe3k
Otázka je do jaké míry to tady znáš, jak dlouho sem chodíš. Je třeba znát kontext abys pochopil spoustu věcí...

Třeba tady Ondřej co ti to lajkuje a ani neví co, se včera ptal kdo je to Kamilos, tvrdí, že turnaj mistrů je exhibice a podobné zcestné nesmysly. Je to evidentní blázen, který nejdříve napíše, že nemá čas a následně tady píše do večera desítky nesmyslných komentářů...Jedná se o fandu Nadala.

Rafaeoli o kterém tady byla řeč, tady donedávna zcela zaplevelil zdejší forum desítkami až stovkami komentářů na denní bázi (naštěstí se uklidnil, po tom co Nadal dostal výprask na US open) a i fandové Nadala ti potvrdí, že je to blázen. Stačí si přečíst co psal včera o nějakém ukájení, onanii a extázi při sledování Nadala...Není třeba dodávat, že se jedná o fandu Nadala. Takže když čteš můj komentář na něj, je reakcí na předcházející události nejen na konkrétní koment zápasu Rune Djok. A taky se hodí dodat, že moje první reakce na něj byla, kde byl když hrál Nadal.

K tomu házení fandů Nadala do jednoho pytle jsem se už vyjádřil a tebe se to netýká. Pokud chceš objektivitu, jsem pro ale musí to platit pro obě strany no a v případě fanoušků Nadala je jakákoliv objektivita zcela nemyslitelná až absurdní. Jsou to lidé, kteří tady DESET LET tvrdili, že nejdůležitější statistika je H2H a nyní třeba, že turnaj mistrů je exhibice...

Tvojí jedinou šancí na smysluplnou debatu o tenisu je se od nich zcela distancovat a řešit to s lidmi co se tady chodí bavit o tenise. Jistě sis všimnul, že Forehand, Ondrej, Frantz apod. tenis nesledují a to ani když hraje jejich idol a chodí sem řešit nějaké osobní srajdy, které nikoho nezajímají...
Reagovat
Ondrej2280
Ale, ale, Rybar z Ostravy sa nam zas rozplakal :)

Skor si myslim chlapce , ze by si sa mal sam nad sebou zamysliet, nemas tu komentar, kde by si nespomenul Nadala alebo jeho fans . Je to tvoja vec, ale potom sa nemozes divit , ze to schytavas. Dokonca, ked som sa ta vcera pytal na rybarčenie, tak este aj do toho si zakomponoval rafu:)
Nevadi, ale v kazdom pripade,si u mna na urovni Nolky a Patika- teda extremnych hlupakov, kedze pokial citas ich komenty a este ich aj obhajujes, tak to uz chce istu davky stupidity.
Co sa tyka nasho vcerajsieho pokecu, tak si mi len potvrdil, ze si poriadne zakomplexovany jedinec, ale na druhej strane celkom som sa na tebe pobavil:)
Takze, pruty priporavit a vzhuru na ryby, ty blbečku.
Reagovat
Pe3k
Kapesníček? smilesmile
Reagovat
Amputace
Petříku, scestné* se píše. Odteď tě budu opravovat, protože si hraješ na gramatika, přitom jsi jen obyčejný tupoň, jehož čeština se zastavila na tom, že ses naučil psát velká písmena na začátku věty a na konci tečku. Na rozdíl od normálního člověka, který by se s tím smířil, ty máš nicméně ještě tu drzost přijít a opravovat jiné.

U tebe je už dlouho cítit, že nic nemáš - Roger ti skončil, brzy skončí i Rafa, takže se dostáváš do situace, kdy nebude komu fandit, ani koho nenávidět. Tlačíš teď Djokoviče, ale není to ono. Není v tom srdíčko, to cítíš sám. Tvé neustálé tendence kádrovat fanoušky Rafy už bez Rogera na okruhu vyznívají vážně prapodivně. Nikdo už neřeší "Nadalovce", "Federerovce" - jen ty, jako by šlo o tvé hlavní téma, kterého se nechceš vzdát. Ale působí to prostě divně. Sám se podívej - nikdo to tady už nevytahuje, neřeší, jen ty.
Reagovat
Pe3k
Vidíš Paixx. Stačí si přečíst komentář Ondřeje, který doslova potvrdil vše, co jsem výše psal...

Zcela nulová snaha se bavit o tenise a jediné o co mu jde jsou osobní útoky a navíc je ve všem úplně mimo. Dám příklad: "v kazdom pripade,si u mna na urovni Nolky a Patika- teda extremnych hlupakov, kedze pokial citas ich komenty a este ich aj obhajujes, tak to uz chce istu davky stupidity"

Jediné na co se zmohl je označit Nolu a Patika za "extrémní hlupáky" (typický Fanda Nadala) a napsat, že já je obhajuju smile Já, který si tady z Noly dělal srandu už před 10 lety a to opakovaně. Což on samozřejmě netuší, neboť krom toho, že je to jedinec zjevně slabého ducha a nízké inteligence, je tady pár měsíců a na info se ptá člověka, který dostal 4x ban a doteď nepochopil proč...
Reagovat
Ondrej2280
Skoda stracat cas s takym volom ako si ty...
Reagovat
Pe3k
To si psal i včera a dopadlo to tak, že si tady do večera sepisoval hromady nesmyslných komentářů, čili o5 si jen potvrdil co jsem výše psal smilesmile
Reagovat
Paixx
Však opakuju, že jsem žádnýho fandu neobhajoval, jenom jsem zmiňoval, že by bylo spravedlivější nepřiřazovat fanouška automaticky k tenistovi na základě jeho chování a prvně si zamést před svým prahem, jak se říká.

Je možný, že tady na portále nemá Rafa nejreprezentativnější fanoušky (neříkám, že to tak je), to ale neznamená, že venku nepotkáš 10 normálních za sebou. Stejně tak můžeš potkat 10 hloupých fanoušků Rogera nebo Novaka...

Hlavně tady řešíte úplný blbosti a nechápu, že na to pořád máte nervy
Reagovat
paddy
"Před každým zápasem věřím, že můžu vyhrát. Ať už na druhé straně stojí kdokoli. Použil jsem svou sílu vůle, udělal bych cokoli, abych ho dostal pod tlak. Byl jsem odvážný. Říkal jsem si, že prohrávat zápasy pro mě není akceptovatelné," vyprávěl Rune se svým typickým sebevědomím.

jak říkávám, pravý sportovec musí chtít vyhrát, ti ostatní jsou jako Ruud
ale fandit takovému člověku nedokážu, na Tour nebude moc větších spratků smile
Reagovat
Ondrej2280
To rozprava ,ako keby mal za sebou 500 vitaznych zapasov na tour:)
Reagovat
Rafaeoli25
Zdravé sebevědomí, Rune dobře ví, jaký talent i vůle ho obdařily. Proč tedy nebýt sebevědomý na maximum.
Reagovat
Ondrej2280
To je sice pekne ale zaroven tym na seba vyrobi press a ked ho neustoji...:)
Reagovat
Rafaeoli25
On takhle ale mluví od začátku a je vidět, že zrovna on je prostě ranař, který si s tlakem hlavu nedělá.
Reagovat
Ondrej2280
Zatial...ale pridu zapasy ked bude pod tlakom vysledku a to uz take easy nebude
Reagovat
Rafaeoli25
Ani tak si nemyslím, že se z toho sesype. Alespoň ne ve většině zápasů. Jinak i Djoker a Federer potřebovali samozřejmě nějaký čas, i když i oni sebevědomím nešetřili. Uvidíme.
Reagovat
paddy
Djoko-tým nikdy nezklame

Clinton
"Ano, kouřil jsem marihuanu, ale nešlukoval."
Zbytek dokončila Monica Lewinská v oválné pracovně smile smile smile

https://sport.aktualne.cz/tenis/djokovicuv-tym-michal-srbovi-podezrely-drink-snazil-se-ho-sk/r~b79eda105e7611ed8980ac1f6b220ee8/
Reagovat
Krisboy
Senzace za každou cenu. Trapné, bulvár.
Reagovat
Drzymalski
Runemu stačilo v rozhodujících chvílích nechybovat. Za to Novak byl na síti a v koncovkách výměn kulantně řečeno neefektivní. Zbabral co se dalo. Takhle nehraje legenda č. 3.
Reagovat
Tennisfan77
Ten defenzivní styl Djokoviče začíná být jeho slabinou, obecně ti obranáři začínají být mírně na ústupu a pokud chce hráč vyhrát musí předvést něco navíc.

Obecně mi přijde, že se hraje zejména letos mnohem rychlejší tenis, mladí se nebojí zatlačit, více riskovat, což někdy přináší ovoce.

Tiafoe třeba Rafu na USO regulérně rozstřílel, stejně Čorič, nebo i Paul a na TM bude takových střelců prakticky většina, čili ze skupiny nemusí postoupit ani Nadal, ani Djokovič.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
prostě dědci už to neoběhají jako dřív a stačí, aby byli u míčů o zlomek času později, než byli zvyklí a je to problém. Oba založili svůj tenis na fyzicky náročnám stylu a teď je to dohání. K tomu se pojí obavy z toho, aby ještě urvali nějaké to vítězství a výsledkům se nelze divit.
Reagovat
Tennisfan77
Jasný, přesně proto hrál Federer na vrcholu tak dlouho, zkracoval výměny, útočil, dodnes mám v hlavě ten zapas v Šanghaji se Zverevem, který sice prohrál, ale ta otocka druhého setu byla absolutně monstrózní.

Nadal s Djokovicem takovou dlouhověkost díky svému stylu nemůžou ocekavat.
Reagovat
woody
Noo už jim moc nechybí, Rafa podle mnohých měl končit před 10 lety...
Reagovat
Martan1
To je ale naprosto přesně řečený, není co dodat.
Reagovat
Tennisfan77
No, chvíli jsem na to koukal a přijde mi, že Djokovič trošku usnul na vavřínech a nějak očekával, že se ten zápas dohraje sám.

Což se nestalo.
Reagovat
woody
JJ přesně. celkem dobře podával Novak, ale jinak to stálo za prd..
Reagovat
Rafaeoli25
Jenže pořád je nutné brát v potaz, jak to bude vypadat na GS. Bude schopný Rune porazit titány i na tři vítězné? To samé Alcaraz. Moudřejší budeme po AO a FO.
Reagovat
woody
Novak si to zmastil sám, příliš mnoho nevyužitých šancí, přišlo mi,že se v těch big pointech spoléhal spíš na chybu Runeho, než že by to vzal do svých, škoda.

Rune parádní turnaj.Porazil dva nejlepší hráče podzímní části v hale, takže jasné a zasloužené. Výborně podával, to byl podle mě klíč k úspěchu.

Technická: Kolik teď mají hráči čas na oddych mezi výměnami na Masters? Rune dostal jedno varování, přitom mi to přišlo daleko více než 20 sec.
Reagovat
woody
teda 25s..

kdy se losuje TM nevíte?
Reagovat
Tennisfan77
Ve čtvrtek smile
Reagovat
Rafaeoli25
Skvělé vidět letošní progres Alcaraze a Runeho, završený v obou případech velkými tituly a skalpy teď už bohužel jen Big2. Už bylo na čase, aby se objevili mladí hráči, kteří se nebudou psychicky sypat téměř při každém zápase s těmito dvěma, dříve třemi titány. Těmto dvěma kometám patří budoucnost tenisu, která nemusí nakonec být tak šedivá, jak se mohlo ještě tak dva tři roky zpátky zdát smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Sinner uz ne?
Reagovat
Pe3k
Skvělé je vidět všechny fanoušky Nadala zalezlé v kanále když hraje Rafa a všechny je vylézt až když prohraje Djokovic smile Dlouhou dobu jste byli považování za ovce, ovšem stran chování připomínáte spíše hyeny...Tak jak píše EllNino, tak co už nepočítáš Sinnerovi grandslamy? smile
Reagovat
Ondrej2280
Tak hyeny si objavil vo svojej slovnej zasobe:)Pe3ček, nadherny vodopad slz, len tak dalej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teba musí život strašne biť :)

Tolko zloby v sebe, najdi si ženu konečne (nemyslim mamu).
Reagovat
Pe3k
Blbý a blbější už jsou o5 tady smile
Rafa nepřešel přes první kolo a tak jediná radost, která vám zbyla je, že Djokovic prohrál? Ubožákům, jako jste vy dva stáčí opravdu málo...

smile
Reagovat
Ondrej2280
Presne takto som to myslel s tym tvojim plačom :) podam ti kapesniček ?:)
Reagovat
Pe3k
Marně čekám na moment až tady napíšeš něco co by dávalo smysl...Čekání pokračuje smile
Reagovat
Ondrej2280
teraz sa uplne vazne spytam, ty si z Ostravy?:)a normalne mi odpovedaj, slubujem, ze sa nebudem smiat ...
Reagovat
Pe3k
Ne a teď se zeptám já tebe. Ty vážně neumíš napsat větu, tak aby to nevypadalo, že to píše nějaký analfabet? Hůř píše už jen Peggy (taky fanynka Nadala).
Ty vážně věříš čemukoliv co ten pacient s asi 5 různými nicky s místní přezdívkou "Trollhand" napíše? To si na tom mentálně opravdu tak zle?
Reagovat
Ondrej2280
pytal som sa ta trivialnu vec a ani na to mi nevies odpovedat ?:) tak si z ostravy , ci nie?
Reagovat
Pe3k
Takže nejen že neumíš psát, ale ty hlavo dubová neumíš ani číst...Moje odpověď je hned úvodní slovo a to by pochopil každý, teda až na tebe smile Ty si opravdu hlupáků král...A teď odpověz ty na to co jsem se tě ptal ať tady nejsi za zbabělce, stačí, že si taky za hlupáka a šaška...
Reagovat
Ondrej2280
Takze nie si Ostravak, a odkial si ? A co si sa vlastne pytal ?:)
Reagovat
Pe3k
Teď si na řadě ty, kašpar, tak odpověz, čekám s jakým nesmyslem zas příjdeš, ať se zase od srdce zasměju...
Reagovat
Ondrej2280
Ale co chces vediet ? Vsak sa normalne opytaj, nebudem sa na teba hnevat, neboj sa:)
Reagovat
Pe3k
Já se pýtám, ale se stupidem, který neumí číst a psát je to těžká konverzace. Jak tě tak sleduju, ty si sotva vyšel základní školu, co? To máte s Trollhandem také společné smile
Reagovat
Ondrej2280
Kedze poukazujes na zakladnu skolu tak to budes pravdepodobne zas ty, kto ju ledva ukoncil:) ale nevadi, hlavne je, ze som sa dnes s tebou pobavil, cosi sa zasmial a tak to ma byt:)
No a teraz, teda uplne vazne, sa pytaj, co si chcel vediet, lebo zachvilku uz nebudem mat na teba cas..
Reagovat
Pe3k
Takže neumíš číst, neumíš psát, neumíš používat internet...Je vůbec něco co umíš?

Btw. dělat za sebe veřejně šaška se nepočítá smile
Reagovat
Ondrej2280
No nic, svoj cas si premeskal, zas sa ti nemozem pol dna venovat. Stale mi ale dlzis odpoved, ze odkial vlastne si. To som sa nedozvedel ani po viacerych apeloch na tvoj intelekt. Nevadi, urcite si este popiseme nabuduce..hasta luego Amigo :)
Reagovat
Pe3k
Měj se ty nulo smile smile smile
Reagovat
Ondrej2280
Tak predsa si z Ostravy,preco si klamal?:)
Reagovat
Pe3k
Co máš pořád s tou Ostravou?
Reagovat
smazaný uživatel
Petrík je z Ostravy. Hanbí sa za svoj povod, a tak to nikdy neprizná. On celkovo moc morálky nepobral, je to taky spoločenský nepodarok.
Reagovat
Pe3k
Ne nejsem, ale klidně to piš dál, mě baví číst jak si vždy ve všem mimo smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Preco klameš?..
Reagovat
Pe3k
Ty si tady ten, co se vydává za ženu...smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze kazdý chápe súvislosti s Katreskou. Nakoniec si opat utrel, vsetkým si sa tu vyhrážal tou svojou malou mrzkou pastičkou, bany si chcel rozdávať a nakoniec bol BAN odobraný. Mozno preto posobis dnes tak rozrušene, ešte si to nespracoval :)

A to ze sa hanbis za svoj povod, to je zas zrkadlo tvojho podlomeného sebavedomia :)
Reagovat
Pe3k
Jaké souvislosti každý chápe? Jako to, že si to psychicky neunesl a založil sis několik dalších nicků aby sis tady poplakal a když si byl odhalen vydával ses za ženu? Ano to každý pochopil smile
Reagovat
smazaný uživatel
Mas svoj svet a tak je to správne.

Ostravo :)
Reagovat
Pe3k
Mám svět, kde se nemusím vydávat za ženu, to ty ovšem říct nemůžeš smile smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ne, máš pravdu, ty se za nic vydávat fakt nemusíš, o to je to ale možná horší smile
Reagovat
Pe3k
Kde si byl, když hrál Rafa?
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, si tu za gašpárka. Sám proti vsetkym, kolko ludi ti to ma este diplomaticky naznačiť?..

Či potrebuješ notára?
Reagovat
Pe3k
To si psal Rafaeolimu nebo Ondřejovi? No to je v podstatě jedno smile
Reagovat
smazaný uživatel
Je to úplne jedno, si tu nalepený jak mucha na lízatku, karikatúra tenisportálu.

Dobrú noc Ostravo, nezabudni tu zhasnúť smile
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Kde jsem byl když hrál ten jeden rozehřívací zápas po dvouměsíční pauze? No nijak jsem to neprožíval, zajímá mě hlavně TM z jeho pohledu. Co tam máš dál?
Reagovat
Pe3k
Turnaj mistrů? Ten považuje Ondřej za exhibici...smile
Reagovat
Amputace
Posuzuješ tady, jak kdo píše, přitom hned v té první větě, kterou se oháníš a snažíš se tady na ní Ondřeje vyškolit, máš chybu. Za "Ne" má být samozřejmě čárka. Pak aby se v tom koza vyznala, když neumíte (na TP běžný jev) používat interpunkci a přitom se snažíte o kdovíjakou sofistikovanost.
Reagovat
Pe3k
Čau amputka. Kde si byl když hrál Nadal?
Já sem nikdy netvrdil, že píšu bez chyb, ale to ani ty ne. Chybu udělá každý. To na co jsem poukazoval u Ondřeje není prostá jedna pravopisná chyba, ale psaní jako analfabet v téměř každém jeho příspěvku...Každopádně tam u vás je to zcela normální, že? Jen tak namátkou Peggy, Frantz, Ondrej atp. smile smile
Reagovat
Ondrej2280
Pe3k moj,najskor sa nauc cestinu a potom sa mi az mozes zacat motat do slovenciny.Do toho casu mozes usilovne studovat;)
Reagovat
Pe3k
Nepsal si, že nemáš čas? Přitom tolik komentářů, ovšem když hrál Nadal, tak si byl zalezlý z ostatníma krysama v kanále...Klasický fanda Nadala.
Reagovat
Ondrej2280
No nemal som cas,bol som vo fitku.No co by sme este prebrali,daj nejaku zaujimavu temu:)
Reagovat
Pe3k
S tebou? S takovým hlupákem a prý zajímavou tému smile
Reagovat
Ondrej2280
Vsak mohli sme o tebe pokecat,ze co ta trapi a tak podobne:)
Reagovat
Pe3k
Díky, ale já mám kamarádů dost...To tobě očividně nehrozí když si chceš povídat s cizími lidmi na tenisportálu...smile smile smile
Reagovat
Ondrej2280
Ale tak ty si taky zaujimavy pripad,urcite by to nebola nuda:)
Reagovat
Pe3k
Hledal si kamarády na tenisportálu to je ubohé i na tebe...
Reagovat
Ondrej2280
Ved to som myslel ,ze by sme spravili taky rozbor tvojej osobnosti, ze ku comu vsetkemu by sme sa dostali:)
Reagovat
Pe3k
Ty a rozbor osobnosti? Vždyť ty nejsi schopen napsat ani větu co by dávala smysl. Zvedat činky to je tak max co s tvým intelektem zvládneš smile
Reagovat
Ondrej2280
Tak zas pisal som ,ze si zaujimavy typ na rozbor ale nepisal som,ze by si bol nejak zlozity.Skor mi prides sice vekom dospely ale dost infantilny.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ale nedělej se, ty jsi je zvedal přece taky, ale jednou ti spadla na hlavu a tohle všechno jsou následky. Vlastně nezbývá než mít pro tebe pochopení smile
Reagovat
smazaný uživatel
Petrik ma kamarátov dost.

Kamilosa a Patika :)..
Reagovat
Ondrej2280
A kto je Kamilos?:)nech som uplne v obraze a poznam pe3kovych kamosov..:)
Reagovat
Pe3k
"nech som uplne v obraze" tak to si mě pobavil...Ty který je úplně mimo, nevíš ani kdo je Kamilos a ještě se na to ptáš Trollhanda smile
Reagovat
Ondrej2280
Tak, ty si tu desatrocia,ja len chvilu:)
Reagovat
Pe3k
Ty si tady hlavně zbytečný smile
Reagovat
Ondrej2280
Bud ke sebe uprimny,kto iny by mal tu trpezlivost s tebou pisat?:)
Reagovat
Pe3k
Třeba trollhand posledních 12 let...
Zase sem tě dostal, jako pokaždé smilesmile
Reagovat
Ondrej2280
Ja som si robil prdel,ze si tu desatrocia a on tu je fakt uz druhe desatrocie:))
Reagovat
Pe3k
Počítání ti moc nejde, stejně jako vše ostatní. Umíš vůbec něco? Na to si mi stále neodpověděl. Na a když teda vůbec nic neumíš, proč trávíš čas psaním nesmyslů na internetu a nejdeš raději něco dělat?
Reagovat
Ondrej2280
Vsak som chcel ist s tebou na ryby...a ty nic..ziadna odpoved:)
Reagovat
Pe3k
Takže neumíš vůbec nic. Já si to hned myslel. smile
Reagovat
Ondrej2280
A pojdeme teda na tie ryby?..pytal si sa uz Patika a Nolky?:)
Reagovat
Pe3k
Rafa Nadal je vášnivý rybář, tak se zeptej jeho jestli tě veme na ryby...Jen mu prosím tě neříkej, že si jeho fanoušek. Ve chvíli, kdy by zjistil, jaká lůza mu fandí, skončil by s tenisem a to nikdo přeci nechce, aby přišel o jeho fenomenální výkony v hale smile
Reagovat
Ondrej2280
Koho zaujima Rafa,ked mozem ist na ryby s tebou? Legendarnym ostravakym rybarom..toto nemyslis vazne,ze by som ta vymenil za Rafu..nesranduj:)
Reagovat
Pe3k
Jak si přišel na to, že sem z Ostravy?
Reagovat
Ondrej2280
Je mi jasne,ze to popieras a nepriznas to,ale tak taki rybari ako si ty ,mozu by jedine z ostravy.Mas taky ten ostravsky šmrnc:)
Reagovat
Pe3k
Nejsi schopen odpovědět na zcela jednoduchou otázku? Jak si přišel na to, že jsem z Ostravy?
Reagovat
Ondrej2280
Tvoj šmrnc ta prezradil:)))
Reagovat
Pe3k
Tak třeba do příště z něčím přijdeš, každopádně jestli bereš info od trollhanda, tak se nediv, že si ve všem tak mimo...
Reagovat
Amputace
Tady je snaha o serióznost asi o ničem, nicméně... V první řadě, máš tam znovu chybu, místo "z" má být "s". Neříkám, že píšu bez chyb, ale nechodím a nedělám si stran toho z ostatních prdel. Zase se snažíš táborovat, ale nemáš pravdu. Z FFF namátkou R_F, který (vím, že šlo u něj o nemoc) nenapsal bez chyby jednoduchou větu, Patik nepíše interpunkci, takže je to horší, než číst Burroughse v tom nejvyfetovanějším stádiu, a dalo by se samozřejmě pokračovat dál a dál, napsal jsem jen dva zástupce, jeden velmi aktivní přispěvatel z dřívějška, jeden z dneška, takže s tím kategorizováním už jdi někam...

Nechápu, proč ti to tak leží na srdíčku, kde jsme my všichni Rafovi fanoušci byli... Třeba konkrétně já přiznávám, že jsem ten zápas neviděl, takže by byli zvláštní k němu něco psát. Tvá teorie, že se chodíme, jen když se vyhrává, je opět zcela mimo. Vzpomeň si třeba na letošní Wimbledon - jen namátkou. Samo sebou že to samé se dá říct o jakémkoli táboru, s Rogerem to bývalo to samé.
Reagovat
smazaný uživatel
To je samozrejme tvoja myslienkova premisa, domnievat sa z čoho maju ostatní radost. Samozrejme sa mýliš a variš z vody.

Okrem iného, opat to len ukazuje, okrem nedostatku intelektu, akú zlosť máš v sebe. Chápem, že sa ti nedarí a ľudia majú z teba prdel, skus sa konstruktivne zamysliet nad mojou radou a niečo u seba zmeniť. smile
Reagovat
Pe3k
Si to ty JoeTrendy? Nebo snad Dalibor? Či Karteska? Trollhand ty si dostal ban na tolik nicků že už ani nevím s kterého si teď budu dělat srandu smile

"Tu vec s Jiraskom beriem osobne a inak, nez z mojho originálneho nicku odmietam argumentovat v prospech Rafu a podielat sa na dynamike a živote dikusií na TP. Hoci by som chcel, ego mi to nedovolí. Posledne dni som tu uviedol par prispevkov, co lutujem. Kazdopadne, ziadne siahlodlhé diskusie nie su v pláne a to som dodrzal. Myslienka, ze ma vyhodili a pridem s novym nickom akoby nic (Kamilos) je v mojom ponimani ponižujúca."

Nevím čemu se mám smát dřív...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis, a tak tomu aj bolo. Do tenisových duskusií som sa z iného nicku nepúšťal, moj povodný nick mi bol vrátený a tebe sa zrútil svet.

Opat možem poukazovať na fakt, akým trumpeto v skutočnosti si, zbitý životom, nešťastník Petrik z Ostravy.
Reagovat
Pe3k
Já to tady na rozdíl od tebe neprožívám, tak jako ty, já se tady chodím bavit a to především na tvůj účet smile
Po roce neustálého plakání ti vrátili nick a těd se tu můžeš zase denně zesměšňovat tak jak tě tady všichni znají jako Trollhand Z Petržalky smile
Já osobně jsem rád, že už tady zase máš jenom jeden nick a ne 4, alespoň je tu méně toho tvého plevele...

Btw. tak jak sis jako fanda Nadala užil turnaj v Paříži? Rafa dostal výprask v prvním kole, to je na jeho poměry slušný výsledek co?
Reagovat
smazaný uživatel
Isteze, neprezívas. A preto tu más asi 100 riadkov, čistokrvnej frustrácie, osobného nestastia :)

Petríček, Petríček, si ty smutný prípad a to ešte nezamrzli rybníky.
Reagovat
Pe3k
Stran tenisu zcela nemáš co říct, když Nadal hrál tak si byl zalezlý v kanále smile

Jediné čeho si schopen jsou tyhle nesmysly v osobní rovině. Dostal jsem na 4 přezdívky ban (za všechno může Pe3k). A když nepláčeš u mě tak je to zase osobní vendeta proti Nolce, Adminovi, Patikovi apod. Dokonce si v osobní korespondenci přiznal, že sis založil několik nicků jen proto, aby si tady mohl kritizovat pana Jiráska. Doteď si nepochopil proč a k vůli komu si dostal ty bany (tomu se budu navždy smát)...
Reagovat
Ondrej2280
Ty si aj rybar?..teda, to som netusil:)
Reagovat
Pe3k
A ty neumíš chytat ani ryby, to mi bylo hned jasné...Najít něco co umíš to půjde asi jenom těžko. smilesmile
Reagovat
Ondrej2280
Vsak kde som ti pisal,ze viem rybarčit:?)mohli by sme niekde potom v Ostrave skocit na ryby,ci?:)
Reagovat
Pe3k
V Ostravě na ryby a s tebou Nápad od pomatence...
Ty se asi často boucháš činkou do hlavy, že? To by mnohé vysvětlovalo smile
Reagovat
Ondrej2280
V ostrave nemas ryby?:)Vsak normalne by som dosiel do ostravy na nejaky tvoj oblubeny miestny rybnik:)
Reagovat
Pe3k
Já jezdím na ryby na Slovensko, do Ostravy na ryby může chtít jen pomatenec tvého typu...
Reagovat
Ondrej2280
No tak potom mozeme ist niekde na SK na ryby:) Mas nejake rezervne pruty?:)
Reagovat
Pe3k
Ty nemáš žádné kamarády? Opravdu nikoho, kdo by s tebou chtěl trávit čas?
Reagovat
Ondrej2280
Nie,mam len činky a teba:))
Reagovat
Pe3k
Mě nemáš a činky očividně taky, když musíš chodit do posilky....Jediné co máš je ostuda na tenisportálu smilesmile
Reagovat
Ondrej2280
Ale tak zas, ty tu uz mas svojich kamaratov..Nolku,Patika a podobne typy,ale zas na druhej strane,pisal si,ze uz si tu cele desatrocia:)Neprihovoris sa u nich za mna?:)
Reagovat
Pe3k
Nolka, Patik, ismile všichni ostatní už tě mají za šášu, takže já se sice za tebe přimluvit můžu, ale nebude to nic platné...
Reagovat
Ondrej2280
Hmm...vidis nakoniec budeme kamarati:) Oni na teba daju.Este si rozmysli tie ryby a bude to dokonale,a mozno by isli aj oni:)
Reagovat
Pe3k
Ty si tady neustále něco nalháváš, ale pravda je taková že s tebou nechce být kamarád nikdo, ani tady smile smile
Reagovat
Rafaeoli25
A s tebou chce být kamarád kdo prosím tě? Toho masochistu bych chtěl fakt vidět smile
Reagovat
Ondrej2280
Moc ho neprovokuj,je to nebezpecny ,ostravsky rybar..:)
Reagovat
Rafaeoli25
Jeho prosím tě vyprovokuje jen Nadal - jeho hejtování jediný smysl jeho života. Tak mu ho neberme, co by pak dělal smile
Reagovat
Pe3k
I nadále si z Vás budu dělat srandu...smile
Reagovat
Ondrej2280
To nam fakt toto spravis?:) si strasne kruty...
Reagovat
Pe3k
No takový trollhand to psychicky vůbec nezvládnul a podívej se na Rafaeoliho co píše za úchylné nesmysly. Dostal si se opravdu do "vybrané společnosti" smile
Reagovat
Ondrej2280
Beriem ta ako challange:)) si neskutocne vtipny chalan a budem mat veru co robit..:)
Reagovat
Pe3k
To, že si z tebe dělám srandu automaticky neznamená, že jsem vtipný, ale jen to, že si snadný cíl...smile
Reagovat
Ondrej2280
Tak ja ti cely cas vazne pisem a ty si robis zo mna srandu?..Toto nemozes mysliet vazne,si mi teraz vohnal slzy do oci..:)
Reagovat
Pe3k
Kapesníček?
Reagovat
Ondrej2280
Dakujem,vidim ,ze ti to neni jedno:)
Reagovat
Pe3k
Není, já se slituju nad ubožákem, jako jsi ty smile
Reagovat
Ondrej2280
Takze ideme?:))
Reagovat
Pe3k
Jo, už běžte smile
Reagovat
Rafaeoli25
Máme běžet od tebe, protože to už moc smrdí ve tvé přítomnosti a nedá se to vydržet? No máš pravdu, to je rozumné smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ne, vtipný fakt ale fakt nejsi hele, to máš pravdu smile
Reagovat
Ondrej2280
Len tak medzi nami, je to pitomec na ntu:)dufam teda ,ze to nebude citat,lebo mam hned po vylete aj po rybach:)
Reagovat
Ondrej2280
Hovoris teda definitivne- NIE- nasmu kamaratstvu?:)
Reagovat
Rafaeoli25
smile, hele to pro tebe bude ztráta všech ztrát smile
Reagovat
Ondrej2280
Ani nehovor,so zrychlenym pulzom cakam na odpoved:)Hadam ma ale apson na tie ryby zoberie:)
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Si si teraz dosť uletel, už posobis mimoriadne nevyrovnane. Daj si nohy do tepla, urob zázvorový čas a vyluhuj si mozoček, ty popleta jedna :)
Reagovat
Paixx
Příspěvek o Djokovicovi a Runemu, pod kterým napíše Rafaeli pochvalný běžný komentář k finále a jako reakce opět zbytečné vytažení Nadala a jeho fanoušků smile

Tak nějak přemýšlím, jestli ten komplex není spíš naopaksmile
Reagovat
Rafaeoli25
Staré přísloví říká cosi o švábovi na mozku, já bych spíš řekl, že trpíš stihomamem. Já tu jdu vyseknout poklonu Runemu, kterou si bezpochyby zaslouží, ty ale okamžitě útočíš jako smyslů zbavený. Měl byses léčit, jinak o hyenách to mluvit opravdu ten pravý, který se tu za těch deset let bavil při Nadalových krizích na jeho hrobě jako onanista při extázi. Směšné a ubohé.
Reagovat
Pe3k
"bavil při Nadalových krizích na jeho hrobě jako onanista při extázi"

Můžeš mi prosím tě říct, co to zase meleš? Čteš po sobě vůbec ty nesmysly co píšeš? Je z fandů Nadala vůbec někdo normální? Nadal je snad na nějakém hrobě? Ty onanuješ na extázi? Vlastně na tohle mi neodpovídej, to mě nezajímá...
Reagovat
Rafaeoli25
Co je k nepochopení na tom, že z vysmívání se Nadalovi se uděláš jako kdybys byl v rauši? To je totiž asi jediný smysl tvého života, fakt smutný smile. Radši se vrať zpátky, kolik výblitků na Nadala z tvých úst za ty dlouhé roky padlo, nevynechal jsi jediný okamžik, abyses o něj otřel. Tak jdi laskavě víš kam, nemáš vůči němu žádný respekt, fakt se s tebou nemá smysl bavit, je to ztráta času.
Reagovat
Pe3k
"že z vysmívání se Nadalovi se uděláš jako kdybys byl v rauši"

A na tuhle úchylnost si přišel jak? Neumíš napsat něco jako normální člověk?
Reagovat
Melisska
Becker nemohl mít osmnáct v roce 1988, když je ročník 1967, to je nějaká hloupost.
Reagovat
Krisboy
Ano, je to chyba. Bylo to v roce 1986.
Reagovat
Melisska
Fajn, vidím, že už je to opravné...
Reagovat
Patik
Ten nadpis sa mi páči Rune a pohádka už to akosi hovorí samo za seba ze zázraky sa dejú ..bohuzial pohádky netrvaju celú sezónu..neviem kto to povedal ale súhlasím s vetou nieje umenie vyhrať ale obhájiť..pamätám si ako tu Khachanov porazil Noleho a odvtedy proti nemu nemá nárok.
Reagovat
dappe
Runemu je 19 let, ten v kariéře Djokoviče moc řešit nebude.
Reagovat
Patik
moc nie ale pár rokov ešte predsa.
Reagovat
smazaný uživatel
Akoby povedal klasik.

Rune má 19 a Djokovic 35, napriek tome je jasne, že ten čo tu bol, je a bude je Djokovic
Reagovat
Drzymalski
Co se týče Runy ještě bych s tou gloriolou pár měsíců počkal.
Reagovat
Patik
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joker zvítězil na body 97:92 (doufám, že to má redakce správně)
To tedy koresponduje s mnoha BB, které měl, ale které zahodil plus s tím, že odehrál několik čistých her.
Runovy 3 využité BB ze 3, hmm, ale je to menší než malé množství, aby se z toho dalo na něco usuzovat. Nicméně odměna za jejich využití byla rozhodně grandiózní.
Reagovat
Drzymalski
Djokovič to zmastil podobně jako dnes Swátková.
Reagovat
turista
Rune vůbec nebyl lepší ale šťastnější. Brejkbolů měl minimum, Novak jich měl dost. Bohužel je nebyl sto proměnit. To nic nemění na to, že být tam místo Novaka v tom finále Nadal tak by Runeho spráskal jako Ruuda na Roland Garros. Tohle má Rafa Nadal ošéfované ta finále proti mladíkům. Pokud Nadal prohrál finále tak to vždycky bylo s někým zkušeným (Fritz, Querrey). Nikdy to nebylo s vycházející hvězdičkou.
Reagovat
Pe3k
Rune je mladý nezkušený a navíc ve finále nehrál zrovna oslnivě, přesto vyhrál a porazil i Djokovice. Tak si představ, že příště až se setkají bude Dán lepší, zkušenější a navíc bude hrát dobře, takže to pro Djokovice nevypadá moc dobře...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To má Joker z toho kamarádšoftusmile Pustil si holobrádka moc k tělu a ztratil auru nedotknutelnostismile
Reagovat
paddy
smile

Ježíšův paradox
kdyby Djo měl vyhrát všechny turnaje, na kterých letos nehrál, tak proč nevyhrál všechny turnaje, na kterých startoval smile
Reagovat
Krisboy
Protože je Srb. Kdyby byl Američan, Brit, Francouz, Švýcar nebo třeba Němec, neprohrál by ani fiftýn. Všechno je to bohužel politika.
Reagovat
Ondrej2280
Bol by ich vyhral,len skrivodlivo narazil na superov co ho porazili a nespravodlivo obrali o tituly ,ktore mal predsa mať:) co si to uz ti jeho protihraci dovoluju..
Reagovat
Kozoroh
Tohle byl zápas, který se dal vyhrát. No1e takových utkání v kariéře moc neztratil, naopak vyniká v umění utéct hrobníkovi z lopaty, nu to tak to dneska zažil z opačné stránky. smile 10 z 12 brejkbolů zahozených, možnost jít do vedení setu a brejku na začátku 2. sady nevyužita, vedení 3:1 v 3. setu vyšlo vniveč... smile

No1e to prováhal, Rune měl větší tah na branku, uspěl díky kombinaci obrovské ofenzivy, chytré obrany, dobře načasovanými drop shoty a výborné hry na síti. Ten impozantní běh turnajem dotáhl do vítězného konce, porazil samé elitní hráče, tomu se musí smile
Reagovat
turista
Škoda. Porážka ve finále od teenagera je hořká.
Reagovat
Ondrej2280
No nic,nehratelny djokovic sa jaksi rozplynul a ukazuje sa ,ze pokial narazil na lepsieho hraca tak ma vyrazne problemy,takze nejake tie miestne bachorky o jeho neporazitelnosti treba brat so znacnou rezervou,neporazitelny je tak mozno pre Musettiho :) Kazdopadne do dalsej sezony to ukazuje to ,ze na hardovych GS bude pre BiG 2 uz velmi takze uhrat dalsi GS.
Nadal ma sancu v Parizi a Jezisek vo Wimbledone , pretoze v jednom zapase na harde este mozno dokazu vyhrat ale ak by mali hrat od OF taketo vyradovacky s mladymi hracmi,tak to proste fyzicky neutiahnu..vsetko ma
svoj zaciatok a aj koniec:)
Reagovat
turista
Nepsali jsme tady sakra, že je Novak neporazitelný. Tenhle mladíček byl hratelný. Novak zmastil big pointy. To je pak těžký.
Reagovat
Ondrej2280
Ja som ani nepisal,ze si to pisal ty.Jasne ,ze bol,ved v 1.geme druheho setu mal djoker 40:0,a Rune robil hrozostranne minely.Gem ale nakoniec vyhral a zacalo sa to lamat.
Reagovat
No-le
Myslím, že jeho 'mental giant' jde někam do kopru. Tenisově je pořád na špičce, ale tyhle vstupy do zápasu a pak následné krachy na podání či na bb jsou už příliš časté. Kolik už jsem takových zápasů viděl, kdy Djokovič vedl třeba 5:2 a nakonec to uhaluzil až někde v TB. Nejsem si jistý, jestli takhle ještě může vyhrávat velké tituly...
Reagovat
woody
Nebuď zbytečně negativní, prohrál podruhé od Wimbledonu, je mu 35. Novak je hráč, kterej kam přijede tam je v top 3 favoritů. Kdo jinej tohle může říct? Hold občas prohraje, není rok 2011 nebo 2015. Já jsem jeho fanouškem už 16 let a myslím,že je v části kariéry, kdy nám ještě pár vítězství dopřeje. Teda pokud trošku povolí Covid pravidla v USA a Austrálii.
Reagovat
No-le
Díky za podporu smile
Reagovat
Drzymalski
smile
Reagovat
Marduch
Tak podle Noleho výživy a úbytku muskulatury cca od 2015-16 se asi dá konstatovat, že Novak do určité míry vyměnil údernost za vytrvalost a herní dlouhověkost.
USO 2016 finále se Stanem - využití breakballů: 6/10 vs 3/17
Paris Masters včera: 3/3 vs 2/12
A obdobných zápasů bylo víc.
Reagovat
smazaný uživatel
A obdobných zápasov bolo víc, najma v opačnom garde.

Ten vcerajsi prehral Novak, hoci ho mal vyhrat, na druhu stranu vyhral xy iných zápasov, ktore mal prehrat. Asi aj násobne viac.
Reagovat
No-le
Jsem velmi zklamaný, protože se ta chyba z úvodu druhého setu za stavu 0:40 ukázala jako naprosto fatální, otočila momentum celého zápasu... Novak opravdu v důležitých chvílích selhává. Kolik bylo na konci těch bb - 7? A ani jeden neproměnil. Myslím že s takovým přístupem už moc velkých turnajů nevyhraje. Možná to bude stačit na postup do finále, ale ne na ty nejlepší a na ta velká vítězství, tam je potřeba ukázat kus tenisové geniality a v tomto směru jsem už trochu pesimista...
Reagovat
Nola
napriek tomu hral dobre, hlava mu uz tak nesluzi, ale divis sa, potom, cim si tento rok presiel? to budme radi, ze vobec hra a dokazal sa kvalifikovat na TM, bez potreby potreby vitazstva na nebodovam W, cela tato sezona je uplne nestandarna....
Reagovat
Ereinion
Až takové selhání předvede na GS, tak bych vyvozoval větší závěry...v zápasech na dva vítězné Djokovič nedominuje už cca od 2016
Reagovat
Patik
Presne to som chcel napísať..na dva víťazné je to predsa len ľahšia misia pre mladých.. Novak prehrával a aj bude prehrávať takéto turnaje raz za čas dôležité sú GS.
Reagovat
panzer.dragon
neviděl bych to nijak dramaticky.. pokud djoka pustí na turnaj bude hlavní favorit dalších x měsíců
Reagovat
turista
Nejsem pesimista. Podobně hořká byla porážka Novaka tady s Chacanovem před 4 lety a pak se Zverevem v Londýně. Nic to neznamenalo.
Reagovat
Patik
Vidíš.. Mladí sú v tenise neistota.. Djokovic tu bol je aj bude.. Pokiaľ bude zdravý..
Reagovat
No-le
TM ukáže víc. Po včerejšku Noleho za hlavního favorita rozhodně nepovažuju. Obávám se, že bude bojovat o postup ze skupiny.
Reagovat
woody
Bude záležet na losu. Pro mě je největší favorit Medvěděv. Podmínky v hale na hardu jsou pro něj jak ušité.
Reagovat
No-le
Jjsmile
Reagovat
Tennisfan77
To ano, ale má problém udržet koncentraci celý týden, stačí jedno nešťastné rozhodnutí umpira a sesype se jako domek z karet.
Reagovat
woody
JJ, mám pocit,že mu úplně nesedí situace okolo konfliktu na Ukrajině. Lidi mu trošku dávají sežrat,že je Rus. Ale je to jen můj dojem.
Reagovat
Tennisfan77
Může být, nebo s ním zamávalo AO. Protože nehraje lautr nic. I ten tenis je takový fádní a nudný více, než běžně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Každopádně je víc podrážděný a příčiny jsou otázkou.
Reagovat
Patik
On co mohol mať tri indoor halové tituly bude mať problém s hráčmi v skupine.. S hráčmi ako Fritz rublev nadal Ruud ktorí sa tackaju celú sezónu..podla mňa tento rok to ma Djokovic o dosť ľahšie jediný kto mu robí skutočne starosti je Medvedev a ten je tiež neistý po celú sezónu..Tsitsipas už podľa mňa podobný výkon ako v poslednom zápase nevytiahne a FAA nemá na Djokovica v hale.
Reagovat
Patik
Od druheho setu si to Djokovic vyložene prehral sám.. Už v úvode druhého setu rozhodol jeden netrafeny backhand po čiare. Rune sa držal pomaly v každom geme zubami nechtami..Djokovicove breakbally to sa ani nebudem vyjadrovať.. i keď mi je Rune vrcholne nesympaticky vyhral to nič sa nedeje obhájiť to neobhaji ktovie ci sa budúcu sezónu zase nevypari u mladých človek nikdy nevie..Djokovic bude najväčší favorit na turnaji majstrov..do ďalšej sezóny ma dobru zápasovu prax porážku ľahko vstrebe vyhral to tu 6 krat..najkrajsi moment turnaja aj tak Nadalova prehra v druhom kole smile
Reagovat
turista
No jo. Ale Nadal pokud by postoupil kdekoliv do finále a narazil tam na Runeho tak by ho v takovém finále spráskal. Novak má s těmi mladíky větší potíže.
Reagovat
Stan_Borowitz
Buď by ho spráskal, nebo by se později zjistilo, že byl vlastně zraněný...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak on je zraněný pořád, tedy by se o tom jen tak mimoděk zmínil smile
Reagovat
kolapse
Krásný finalko, Pařížská pohádkasmilesmile
Reagovat
turista
Žádná pohádka ale Novakova blamáž. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytočný hype okolo Djokovicovej neucasti na hardových majoroch.

Novak odohral tento rok 4 hardové turnaje, vyhral nejaký pouťák v Izraeli a Astanu, ktora je v kalendári ATP skor exotickým doplnkom. Na prestížnejšom Dubaji a Paríži vyhorel a aj dnes bolo vidieť, že výkonnosť je tu tam. V obrane stále skvelý, pohyb detto, ale sám si už nevytvorí vobec nič.

Prehra s Runem je jednoznačne blamáž, Nadal by si takéhoto bažantov namazal na chleba jednoruč, držiac svojho infanta pod pazuchou.
Reagovat
Nola
videli sme ako si namazal Paula, tak este nieco daj....
Reagovat
Patik
smile v hale si môže ozaj doslova len chleba namazat.
Reagovat
Nola
ono je zvlastne, ked komentuju fans Nadala Djokovica a kym hral Fedex aj jeho, ale ked prehra Rafa tak ticho po pesine.....
Reagovat
smazaný uživatel
Establishment, raz darmo.
Reagovat
Ondrej2280
Co ta je do toho koho a co komentujem...drz sa tych svojich ptakovin ,establishmentu a podobnych blbin..
Reagovat
Krisboy
Klid, dneska zase ukázal západní establishment v pařížském finále svoji aroganci, tak je naše Blbkonolka trochu nervozní. Na Ukrajině se jim taky nedaří (co asi dělá rusofílek Jan..?), tak projev prosím trochu taktu a pochopení.
Reagovat
Ondrej2280
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
M-glú má dlouhý prsty. Kdoví, co dali Jokerovi do veganskýho obědasmile
Reagovat
Ondrej2280
Simona by vedela:)
Reagovat
soloo
na hardovych majoroch ? ty v akom vesmire zijes? z akeho kanalu si vysiel? tak ked bude hardovy major mat vahu ako 250tka turnaj tak s tebou budem suhlasit
Reagovat
woody
Nenamazal, protože vypadl v druhém kole.

Novak dnes nehrál dobře, propásl spoustu šancí, ale rozhodně to není na závěry, které tady vynášíš. Bohužel den blbec. Ale je mu 35. Rozhodně se výborně pohyboval, obrana taky dobrá, bohužel moc chyb z jasných pozic, ale tvé závěry jsou přehnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj vcera hral slabo, vyhral to skúsenostou.

Záver ne ten, že na hardoch rozhodne nemá nič isté, pretože ja som sa tu dočítal, ze keby Novak startoval na hardových majoroch tak má 23GS.

Isté je akurát to, že favoritom na titul je na W, kde hrá s Nadalom v podstate sám, lebo tam nikto iný hrať nevie.
Reagovat
woody
Favoritem na titul by byl. Ložený určitě ne, na hardu je konkurence velká, rozhodně by nebyl jistým vítězem, ale šanci by měl.
Reagovat
turista
Novak dnes měl méně winneru než Rune ale těch nevynucených chyb udělal taky míň. Brejkboly většinou zbabral. Finále měl Novak vyhrát. Nadal takováto finále s namachrovanymi teenagery nikdy neprohrává.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Presne na to som narážal.

Napriek tomu Tiafoe Nadala vypiekol v NY, to je typický zapas, ktorý Nadal zvláda práve v tych 99% pripadoch.
Reagovat
turista
No jo. Ale to nebylo finále. Nadal hrál od dubna 2016 30x finále. Z toho vytěžil 23 titulů a nikdy ho ve finále neporazil žádný mladíček. Vždycky to byl zkušený hráč. Novak má zhruba od roku 2016 potíže s teenagery. A to i ve finálových zápasech. Pak
ale najde cestu jak je porážet. Z téhle porážky si vezme ponaučení a Runeho třeba na antuce pořádně osolí. Od RG 2016 hrál Djokovič finále 37x a vytěžil z toho 25 titulů. To je menší úspěšnost ve finále než má Nadal. Nole od RG 2016 ztratil finálovou suverenitu a ti drzí mladíci se ho nebojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvelé čisla, stále je druhý najlepsi hrac historie. A to nie je málo.
Reagovat
Tennisfan77
Tak stačí být před třetím Nadalem.
Reagovat
Pe3k
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
A prvý je kto?..

Vari Federer?..;)

Ty fanúšik smile
Reagovat
Tennisfan77
Samozřejmě, kdo jiný.smile
Reagovat
Ondrej2280
20 GS ho jednoznacne radí na prve miesto..))
Reagovat
Tennisfan77
Tak u vašeho gangu je fuk kdo co vyhrál, vy vytahujete vždy jen jedno číslo, teďka má Nadal alespoň těch GS nejvíce byť 60% z nich je z jednoho turnaje, kde 20 let nebyla pořádně ani konkurence. smile

TM je do počtu, kdyby jich Nadal vyhrál 8, tak je to rozhodující v celé diskuzi. smile
Reagovat
Pe3k
Deset let tady ti pomatenci psali, že nejdůležitější je H2H smile smile smile
Reagovat
Ondrej2280
Pozri, kazdeho bude zaujimat kolko GS , ten ktory hrac v kariere utrhol. Nikoho nezaujima ci bol na cele rebricku 148xy dni, a ci vyhral 2,3 alebo 6 turnajov majstrov, vzdy bolo zakladne kriterium pocet GS,a podla toho a preto sa aj djoker s nadalom teraz nahanaju o kazdy GS.
Reagovat
Tennisfan77
No, to já si právě nemyslím. Ono je asi důležité rozdělit si nás jakožto nějaké dejme tomu pseudo odborníky na tenis, kteří to sledují roky a řeší detaily a širokou tenisovou veřejnost.

Kdybych udělal anketu kdo je nejlepší tenista všech dob a obešel s ní 30 kolegů v práci, kteří sport sledují zběžně, tak mi asi 80% odpoví, že Federer, někdo řekne že Nadal a možná tak 1-2 Djokovič.

Čili já si myslím, že mnohem větší dopad na GOATA ma všeobecný pohled na věc a popularita a zde bude GOAT Federer asi navždy, na fórech se budou lidé hádat asi do nekonečna a ostatní veřejnosti je to prdele.
Reagovat
Ondrej2280
Ale ano ,v tomto suhlasim. Ak sa opytas uplneho lajka na tenis,kto je najlepsi ,asi ti fakt povie Fedexa,pretoze popularita,reklamy atd.(samozrejme Fedex sa ku tomu musel nejak dopracovat a nema to zdarma)
Klasika,medzi ludmi co tenis sleduju tak podla mna rozhoduju GS,ktore sa jednoznacne kladu dopopredia(zas je to kvoli tomu,ze je narocne tieto turnaje vyhravat a tiez to neni len tak zdarma).
No a ked si zoberieme skupinu co sa venuje roznym statistikam tak ,ti to rozoberu na drobne ohladom 1000ciek,poctu dni na No.1 atd..
A potom je tu este skupina Pe3k,ale tomu venujem zvlastnu pozornost neskor:)

Kazdopadne vsetky 4 skupiny su zaujimave a maju svoju vypovednu hodnotu.

Kazdopadne ohladom popularity:
1.Fedex
2.Nadal
3.Djokovic

Ohladom GS:momentalny stav
1.Nadal
2.Djoker
3.Fedex

Ohladom drobnych ukazovatelov:)

1.Djoker
2.Fedex
3.Nadal
4.Pe3k:)

Takze to vyzera na remizu,ako to tak pocitam,v sucasnej situacii:))
Reagovat
Tennisfan77
Hele asi nemám problém s tebou souhlasit, napsal jsi to trefně a logicky, čili thumbs up. smile

Na Rafu jsem se byl podívat letos live u nej v akademii, borec, sympaťák, nemám s nim absolutně problém. Ty drobné ukazatele ale pises přesně, je tam velka absence neobhajeneho GS mimo antuku, 60% GS z French Open, brutálně záporná bilance na hardech se svými rivaly mimo antuku za poslední roky, nicméně má nejvíce GS - zatím a možná to i udrží, pokud Djokovic nevyhraje příští rok AO tak mu zbyde jenom Wimbledon a pokud nedá ani ten, nedá asi už nic, Nadal French Open muže ještě vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamilos, všetko je o GS, kedysi to bolo jasné aj tebe, teraz už cikáš proti vetru nejakými béčkovými rekordami. Federer je tretí; spracuj to, bude sa ti lepšie dýchať.
Reagovat
Pe3k
Ty si trollhandův mluvčí? Nebo proč odpovídáš za něj? A zkus tentokrát nelhat, pokud to dovedeš...Těžko říct, kdo z vás dvou je větší šašek.
Reagovat
Ondrej2280
Pokial dobre vidim, tak som komunikoval s Tenisfan a nie s Forehandom:) A este aj tu sa ta musim pytat, ako ej to teda s tou Ostravou ?:)
Reagovat
Pe3k
Já sem ti odpověděl, to že neumíš číst ovšem už není moje starost. Zvláštní, že člověk který neumí číst ani psát si tady chce dělat takto veřejně ostudu, to je asi to, co máte s trollhandem společné smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nikdy neprohrává... Doba se mění, Joker taky nenechával moc soupeřů vyhrát ve finále. Prostě tyhle kolapsy už budou nad oběma viset na každém lépe obsazeném turnaji.
Reagovat
Kozoroh
Na AO 2022 a vším tím, co se kolem něj stalo, se bude navěky vzpomínat jako na sportovní křivdu.
Reagovat
smazaný uživatel
V Belehrade smile
Reagovat
Ondrej2280
Naopak,ja na to vzpominam ako na velmi zabavnu story na zaciatku tenisoveho roka:)
Reagovat
Pe3k
Vy dva s trollhandem jste dvojka, "blbý a blbější"
Reagovat
Ondrej2280
Slzičky?:)
Reagovat
Pe3k
čus blbější smile
Reagovat
smazaný uživatel
To ty si taký hlupák, že taký je na svete zas len jeden :)
Reagovat
Pe3k
čus blbý smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, Joker samozřejmě vyhrát měl, trumfy držel v ruce.
Nesouhlasím, že by byl už na odpis, tak jeho pár zápasů nedlouho nazpět nevypadalo.
A Nadal s namazánímsmile S T´Pauem dostal nářez ve třetím, s Runem by to tak daleko nedošlo. Pánové před důchodem si nemají co vyčítat. Roger je pozoruje a ví svésmile
Reagovat
Ondrej2280
No uz to tak nejak asi bude:)
Reagovat
Dobry-den
To je bomba. smile
Pro Novaka dost netypická prohra. smile
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile

Aspoň na to Alkáč nebude sám.
Reagovat
com
No jo, kouč Sereny se nezapře smilesmile Jen škoda, že během sezony nenasbíral o 45 bodů víc.. Moh se dostat i na Turnaj mistrů a pofackovat je tam všechny, když si tento týden s top desítkou vedl tak dobře smile
Reagovat
wojtop
Ci by tam prefackoval vsetkych, to sa nedozvieme, pokojne by mohol prehrat vsetky zapasy uz v skupine, aj hviezda Alcaraz nestravil posun na prvu priecku rebricka uplne hladko. Prve vitazstvo na Masters 1000 je tiez milnik, ktory moze s mladym chlapcom zamavat. Nehovoriac o narocnosti udrzat takuto hernu uroven dlhsie ako par dni.
Reagovat
Martan1
To byl infarktovej závěr zápasu, asi desetkrát shoda a výhoda ve 12 gemu, Novak pořád brejbol a nakonec měl víc štěstí Rune.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist