Iva Pazderková truchlí. Odešel ji milovaný člen rodiny

Oblíbená herečka a komička Iva Pazderková se na svém Instagramu podělila o zdrcující zprávu. Dnes v noci ji totiž opustil její drahý mazlíček, dvacetiletá kočička Šklíba. Nešťastná událost se bohužel stala tři týdny poté, co na druhý břeh přešla její druhá kočka Bleška.

„Dnes v noci mi puklo srdce podruhé. Šklíbuško moje milovaná, kočičko nejdražší, moudrá, trpělivá, láskyplná,“ oznámila na svém profilu truchlící herečka, která nyní prožívá tíživé období. Není se vlastně čemu divit. Smrt domácího mazlíčka patří mezi ty nejvíce stresující a bolestivé okamžiky, které mohou člověka potkat. Podobnou situací si navíc Iva prošla již před třemi týdny, kdy ji ve věku devatenácti let zemřela kočka Bleška. „Holčičky moje, tak už jste zase spolu,“ postesknula si umělkyně na sítích.

„Udělejte dnes pro své mazlíčky dneska něco extra speciálního,“ míní Iva.

Pro své fanoušky měla zdrcená Iva jasný vzkaz: „Pokud máte doma nějaké domácí mazlíčky, tak pro ně dneska udělejte něco extra speciálního. Na počest Blešky a Šklíby. Pokud domácího mazlíčka nemáte, koukněte se na nejbližší útulky. Pokud budete mít štěstí, může se vám totiž stát tak jako mě, že budete mít doma třeba i dvacet let bytost, která vám přinese tolik radosti, štěstí a lásky, že to ani nebudete moci pojmout,“ sdělila herečka.

V nelehké situaci se ji naštěstí dostalo velké podpory od fanoušků a přátel. „Ivuško! Moc mě to mrzí! Drž se,“ vzkázala ji například její kamarádka a kolegyně Kristýna Leichtová. „Neee. Jakto? Držím Tě pevně!“ připojila se zpěvačka Marta Jandová. Bude to chtít spoustu času, ale moc Ivě přejeme, ať brzy zase najde důvod k úsměvu…

Zdroj: Instagram Ivy Pazderkové, redakce