InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Všeználek

    Čtvrtek 2.5 10:00 - Knihovna, Písek

    Veselé pásmo říkanek, básniček, písniček a tvořivého hraní.

  • Hrátky v knihovně

    Čtvrtek 2.5 9:30 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Suché Vrbné

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V posledním dějství nevídaný totální kolaps Radomyšle

PÍSEK - V neděli 6. listopadu večer se hrálo na píseckém zimním stadionu utkání 9. kola krajské hokejové ligy. Utkali se sousedé v tabulce, kdy sedmá Radomyšl s jedenácti body hostila Hlubokou s body dvanácti, ale s jedním zápasem k dobru. Dal se tedy očekávat vyrovnaný průběh, ale ten v poměrně rychlém tempu, kdy se útoky střídaly na obou stranách, vydržel jenom dvě třetiny. Jestli si někdo myslí, že výsledek třetí části je chybou tisku, je na velkém omylu. Domácí Sokol v posledním dějství nepochopitelně totálně zkolaboval, dostal sedm gólů v řadě a Rytíři z Hluboké měli zpáteční cestu hodně veselou.

TJ Sokol Radomyšl – TJ Hluboká nad Vltavou Knights 3:8 (1:0, 2:1, 0:7)
Branky a nahrávky: 9. Hovora (Řehoř), 24. Krůček (Novák), 40. Sýbek (O. Gába) – 36. Arnold (Bahula), 43. Vácha (Schmidmayer), 47. Robin Rákosník (Moudrý), 49. Arnold (Robin Rákosník, Bahula), 54. Bahula (Maurenz), 55. Michel (Maurenz, Bahula), 59. Melichar (Michel), 60. Miler (Robin Rákosník)
Rozhodčí: Poskočil – Soukup, Bušta. Vyloučení: 1:3, navíc Krůček (Radomyšl) a Roman Rákosník ml. (Hluboká) oba 5 minut + do konce. Využití: 0:1. Diváků: 56
Radomyšl: Kadlec – Cháb, P. Procházka, Kurfürst, Hřebíček, Stauber, Suda – Řehoř, Jungbauer, Hovora, Sýbek, O. Gába, R. Volf ml., Krůček, Rod, Novák, Šimoník. Trenéři Emil Švec st. a Radek Volf st.
Hluboká: Dašek – Škopek, Žlůva, Robin Rákosník, Roman Rákosník, Formánek, Adam – Schmidmayer, Miler, Vácha, Arnold, Moudrý, Bahula, Michel, Melichar, Maurenz. Trenéři Petr Bělohlav st. a Filip Hejda

V rychlém a málo přerušovaném utkání se oba týmy snažily o vstřelení úvodní branky, což se jako prvnímu podařilo domácím, a to byl výsledek první třetiny.
Ve druhé Radomyšl zvýšila své hubené vedení na dva góly, ale hostům se až po polovině hrací doby podařilo snížit na rozdíl gólu. Když už se zdálo, že se i na druhou přestávku půjde za jednogólového vedení Sokola, necelé dvě vteřiny před sirénou mu vrátil dvougólové vedení Jan Sýbek a vypadalo to, že třetí dějství přinese drama a boj o body. Jenže nic takového se neudálo a všichni přítomní, a hlavně příznivci Radomyšle, museli sledovat dění na ledové ploše v němém úžasu. Rytíři nasázeli do klece domácího gólmana sedm kotoučů v řadě, což by mohlo být k vidění například v duelu Rakouska s Pobřežím slonoviny, a s veselou se od Otavy vraceli k Vltavě.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace