Přejít k hlavnímu obsahu
Koláž frontman.cz. | Foto: David Pomahač, Ben Skála, Vítek Bedrna
Koláž frontman.cz. | Foto: David Pomahač, Ben Skála, Vítek Bedrna
Zdeněk Neusar -

TOP 5 podcastů Davida Pomahače, pozvání přijalo už 50 osobností

Více než rok pro Frontmana svůj podcast připravuje hudebník David Pomahač. Oslovil celou řadu zajímavých osobností zejména z domácí hudební scény. Rozhovor s Gabinou Fárovou byl už jeho padesátým. Vybrat pět nejlepších dílů pro něj bylo skoro tak nemožné, jako preferovat jedno z dětí před druhým. Nakonec po úvaze vybral ta natáčení, která v něm v tuto chvíli nejvíc rezonují: Pavel Turek, Amelie Siba, Arleta, Monika Načeva a Lenka Dusilová.

Ke každému podcastu David napsal krátký komentář. Jeho skvělé práce si moc cením.

1. Pavel Turek

Pavel je člověk a novinář, jehož úsudku a názoru si velmi vážím. Má neskutečný přehled v kultuře a hlavně neutuchající zájem o ní. A umí dát věci krásně do společenských souvislostí.

2. Amelie Siba

Její tvorbu mám moc rád od samého začátku. Oslovuje mě svou intimitou a křehkostí. S radostí sleduji, jak se umělecky vyvíjí. Udělalo mi radost, jak vstřícně a upřímně se mnou mluvila.

3. Arleta

Velmi silný hlas své generace. Její výpověď je tak obsáhlá a hluboká, že člověk žasne. Rozhovor byl ale naopak velmi zábavný až veselý a myslím, že jsme se spolu dost nasmáli. Arleta ví, co chce, a ví, proč a jak to dělat. Mladá, silná a hotová osobnost.

4. Monika Načeva

Mám k Monice velkou úctu a její tvorba mě provází celý život. Obdivuji, že jde svou cestou a nenechá se zviklat lacinou módou.

5. Lenka Dusilová

O Lence se také ví, že si v rozhovorech moc nelibuje. O to větší radost jsem měl, jak hezky se se mnou rozpovídala a jak vlastně obyčejně jsme mluvili o životě.

Tagy Na kafe s Davidem Pomahačem Pavel Turek Lenka Dusilová Arleta Amelie Siba Monika Načeva

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

Zdeněk Neusar
Muziku miluju. Aktivně se kolem ní pohybuju už od druhé poloviny devadesátých let, kdy jsem začal organizovat první koncerty a vydávat fanzin. Frontman a jeho vedení pro mě byla a je výzva. Cesta dál. Znát mě můžete i z Radia 1 nebo festiva…
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY