Petra Černocká a její malá kopie, vnučka Olívie Coco

Malá kopie Saxány se jmenuje Olívie Coco a je jí 11 let. I přes svůj nízký věk je to ale už teď vyhledávaná dabérka.

„Začal ji bavit dabing, také má výhodu, že zpívá. Když se dnes točí nějaký film nebo pořad pro děti, je tam často role, že v ní holčička také zpívá. Má toho za sebou už dost a obávám se, aby zase nebyla moc ambiciózní (smích). Nechci říct, že by jí pro to bylo škoda, ale ona je velmi šikovná a zvládla by dělat i něco jiného,“ prozradila Černocká pro eXtra.

Černocká je stále velmi vytížená herečka, roli babičky si ale vyloženě užívá a s jedenáctiletou vnučkou tráví co nejvíce času. Herečka ale přiznává, že Coco roste před očima a díky tomu se společně trávené chvilky postupně stávají vzácností, píše deník Šíp a dále ji cituje:

„Už nejsem babička na plný úvazek, tolik mi už vnučku nepůjčují. Chodí do školy, do kroužků, pořád něco dělá, takže u mě už nepřespává. Já jsem teď taková záložní babička, která ji občas vyzvedne ze souboru anebo ji někam dovezu.“

Malá Olívie Coco, je dcerou herečky a zpěvačky Barbory Vaculíková, kterou měla Černocká s policejním radou a hudebníkem Janem Vaculíkem (76). Přesto, že se ti dva rozvedli před více než čtyřiceti lety, mají, jak informuje Blesk, výborné vztahy. Letos dokonce trávili společnou dovolenou v Itálii.

Zdroj: eXtra, Šíp, Blesk, Instagram