Digitální agentura Taste rozšiřuje svůj SEO tým

středa, 9. listopadu 2022, 07:05 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do týmu SEO specialistů agentury Taste nastoupili Oleksandr Dzulja, Lukáš Lipovský, David Bureš a na novou pozici v SEO se posunula Nikol Fialová.

Richard Klačko, šéf týmu SEO v agentuře Taste, zdroj: Taste

Richard Klačko, šéf týmu SEO v agentuře Taste, zdroj: Taste

Tým SEO specialistů v digitální agentuře Taste se rozrostl. V létě do něj nastoupili Oleksandr Dzulja a Lukáš Lipovský, kteří doplnili svými juniornějšími znalostmi řady již seniorních odborníků a soustředí se tak společně na komplexnější zakázky. Technickým otázkám se nově věnuje především David Bureš. Nikol Fialová se ujala dohledu nad problematikou komplexního obsahu a linkbuildingu. 

Oleksandr Dzulja dosud pracoval pět let jako SEO specialista v agentuře Mediaunit. Lukáš Lipovský nastoupil jako juniornější specialista se zkušeností v agentuře Gildy. David Bureš pracoval ve společnosti Czech News Center jako specialista optimalizace pro vyhledávače pro portál  Auto, kde dříve působil také jako redaktor. Nikol Fialová pracuje v Taste již pět let.  

„K našim firemním hodnotám patří edukace trhu a neustálý rozvoj marketingových oborů. Týmy tedy skládáme z lidí, kteří jsou ochotni čelit novým podnětům a nechtějí být jen stereotypními konzultanty. Hledáme specialisty, kteří mají chuť rozvíjet sami sebe i celé své oddělení,“ popisuje Richard Klačko, vedoucí týmu SEO, s tím, že dosažené poznatky poskytuje agentura veřejnosti jako podklady k vlastnímu studiu. „Posledními takovými materiály jsou například komplexní linkbuildingová strategie a SEO obsahový audit a obsahová strategie. Při náboru nám pomáhá, že pořádáme různé meet-upy jako SEO Date, kde se potkáváme se specialisty, konferenci SEO Restart, kde se navazují kontakty, účastníme se SEO víkendů, jsme také aktivní v různých skupinách expertů,” dodává. Taste chce svůj tým SEO nadále rozšiřovat.

-stk-