Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kristýna Schicková poprvé promluvila o tom, že její život není tak dokonalý, jak se může z jejího instagramového profilu zdát. Kristýna má krásné manželství a dvě zdravé děti. Druhého syna Liama porodila před třemi týdny. Těhotenství měla téměř ideální a nyní už je ve skvělé formě.

Kristýna však přiznala, že prožila v životě i velmi těžké chvíle. Dvakrát nedonosila dítě. Podruhé potratila dokonce až na konci 4. měsíce těhotenství.

"Bylo to v pozdějším stadiu, bylo to bolestivé. Dlouho jsem o tom nedokázala mluvit. Teď už mám kompletní rodinu a už je to dobré. Zvládám o tom mluvit a chci říct lidem, že ani já nejsem dokonalá a dějí se mi smutné věci. Ne vždy je vše zalité sluncem, i když to tak může vypadat," řekla Super.cz Kristýna.

Neměla pak z dalšího těhotenství strach? "Samozřejmě obavy byly. Jestli srdíčko buší, jestli je vše v pořádku. Ale usmálo se na nás štěstí a máme krásného zdravého druhého chlapečka," dodala Schicková na módní show Poner, kde předváděla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám