Můj kousek štěstí

Ukázala partnera a stala se mámou

Dcera dostala příjmení po tátovi - Vápeníková. Bude se tak brzy jmenovat i Petra?

Oblíbená herečka je maminkou! Hvězda se­riálu Osada Petra Nesvačilová (36) porodila holčičku, dala jí jméno Jasmína Rikka, což kupodivu netajila.

Je o ní totiž známo, že mlží, jak se dá. Na filmovém festivalu v Karlových Varech se objevila v róbě připomínající přízračný žlutý stan, a tak se spekulovalo, že patrně skrývá požehnaný stav. V srpnu svérázná herečka skutečně ohlásila těhotenství, ale ani slovíčko o tom, kdo je šťastným tatínkem.

Na přítele pěje herečka chválu. Prý je to chlap s dobrým srdcem.

Nedávno to konečně vyšlo najevo, a to jen díky reklamní akci. Brunetka křtila diář, a kde se vzal, tu se vzal vysoký vousáč jménem Tomáš Vápeník. Dostal úkol držet se stranou, ale byl na partnerku tak pyšný, že to nevydržel, vydělil se z davu, svou milovanou objal a zahrnul polibky.

Herečka z toho byla nesvá, možná to partnerovi později vyčítala. Přitom působil sympaticky. Je dojemné, jak je na přítelkyni hrdý.

Ach, ty herečky! Dělat reklamu na kachlíčky z Rakovníka, jimiž si obložila koupelnu, Petře nevadí, ale ukázat milého chlapa, otce dítěte, budoucího životního druha, je pro ni nervák.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden