Světy Postavy Diskuse Uživatelé Podpoř Přihlásit

Shokatsuryou Koumei

Shokatsuryou Koumei (諸葛亮 孔明), známá i jako Shuri (朱里), je jedna z hlavních protagonistek světa Koihime†Musou, poprvé se objevila hned v první hře. Také byla v první hře jednou z hlavních romantických cest, také je jedno z hlavních postav anime.

Osobnost

Shuri - vzhled

Shuri je génius, přesto že je velmi slabá v bojových dovednostech, tak chtěla pomáhat slabý. Rozhodla se tedy naučit strategii a stát se učencem. Což se jí podařilo díky své chytrosti. Shuri je známá tím, že kolikrát se na svůj věk chová jako mnohem starší dívka, proto se může stát že se chová jako starší sestra Chouhi a Houtou. Přesto Shuri se občas chová sama velmi naivně, skoro jako Chouhi.

V anime má Shuri svého mistra v Shibaki, jejím snem je se stát i lepším učencem než její mistr. Má však Shibaki ráda jako svojí matku.

Pozor: Následující část textu může obsahovat vyzrazení děje a osudu postavy!

Koihime†Musou ~Doki ★ Otome Darake no Sangokushi Engi~

Shuri se poprvé objevuje ve hře, když se snaží pomoci staré ženě z domu, před Žlutými turbany, ti se však zaměří právě na Shuri. V tu chvíli se naštěstí objevují Kazuto a Chouhi, ti porazí Žluté turbany. Shuri se zalíbí Kazuto - protože jako Posel nebe pomáhá obyčejným lidem. Tak Shuri nabídne své služby frakci Hongou. Kazuto si byl vědom, že historický protějšek Shuri byl geniální stratég a ihned jí přijal.

Shuri pak dosti pomohla Kazutovi ve vnějších i vnitřních konfliktech. Nakonec pokud se stane hlavní Kazutovou láskou oba se objeví v novém světa. Též se však Shuri objeví i v Harém konci, společně s dalšími dívkami.

Shin Koihime†Musou ~Otome Ryouran ☆ Sangokushi Engi~

Shuri se objeví i ve všech ostatních hrách, zde je stratégem frakce Shoku, kterou vede Ryuubi - ať už je Kazuto na jakékoliv straně konfliktu. V případě, že je Kazuto na straně Go, je jedna z prvních co podporuje myšlenku, aby se frakce Shoku a Go spojili proti frakci Gi - kterou vede Sousou Moutoku. Po jejím boku je vždy její kamarádka Houtou.

Zajímavost

Zhuge Liang byl muž, který byl znám jako geniální stratég, ve Třech království pomohl porazit Cao Cao u Krvavého pobřeží.
Autoři popisu: HellShock; -
Blízcí

pro MÉNĚ REKLAM se přihlaš a komentuj postavu Shokatsuryou Koumei

přidal: HellShock
Další ze světa

Hodnocení uživatelů

HellShock - 100%





Postavy.cz © 2008-2024 | kontakt | pomoc | vypnout náhledy
Původní texty, obrázky, nebo zdrojový kód těchto stránek nesmí být bez souhlasu šířeny.
Tento web používá soubory cookie, přítomností zde s tím souhlasíte.


Načtení stránky za 0 - 0.051