Světy Postavy Diskuse Uživatelé Podpoř Přihlásit

Kakouen Myousai

Kakouen Myousai
(1 hlasů)
100%
přihlaš se a hodnoť
Kakouen Myousai (夏侯淵 妙才), známá i jako Shuuran (秋蘭), je jedna z hlavních protagonistek světa Koihime†Musou. Kakouen je jedna z generálů frakce Gi, a je též nejlepší lučištnicí téhle frakce. Poprvé se objevila hned v první vizuální novele, kde byla spíše vedlejší postavou, totéž i v anime.


Osobnost

Vzhled Kakouen

Kakouen je velmi klidná osoba. Stejně jako její sestra Kakouton i Kakouen, je velmi loajální k Sousou, přesto že má menší lesbické sklony jako její starší sestra, ale na rozdíl od Sousou nebo Kakouton, jí muži vůbec nevadí. V dalších hrách Kakouen se spíše chová jako siscon, sama totiž přiznala, že svoji starší sestru považuje za velice roztomilou. Velice Kakouen záleží na její starší sestře, avšak občas se stane, že jí Kakouton naštve, to se stává, když Kakouton sní své sestře její oblíbené třešně. Kakouen jinak svoji sestru chrání, jak před nebezpečím zvnějšku, tak i před ní samotnou, jelikož Kakouton není moc chytrá a navíc je horkokrevná, tak jí Kakouen chrání, aby neudělala nějakou hloupost.

Kakouen považuje Kazuta Hongou, za velice atraktivního muže. Jako jedné z mála z Gi jí vůbec nevadilo strávit s ním čas. Navíc ve druhé hře se jako první s Kazutem spřátelí. Sem tam škádlí jak Kazuta, tak svojí starší sestru Kakouton, občas též se spojí s Kazutem a začnou škádlit Kakouton.

Jelikož v anime se Kazuto neobjevuje je spíše z ní lesba, je též její osobnost dosti zredukovaná, na tu jen klidnou.

Pozor: Následující část textu může obsahovat vyzrazení děje a osudu postavy!

Koihime†Musou ~Doki ★ Otome Darake no Sangokushi Engi~

Kakouen se svojí sestrou Kakouton a kamarádkou Kyocho

Kakouen je poprvé viděna se svojí sestrou v táboře, Anti-Toutaku Alliance, zde moc velkou roli nehraje, nechává debatovat vůdce, jediné co Kakuoen vidí je příchod vůdce frakce Hognou - Kazuto Hongou. O pár dní později frakce Gi zaútočí a vede to Kakouton a Kakuoen, zde se bojuje s válečníky Toutaku. Bojují
několik dní. Kakouen společně se svojí sestrou útočí, když přijde zpráva o smrti nepřátelského generála Kayuu, ta byla zabita generálkou Hongou frakce Kanu. Její sestra Kakouton se mezitím utká s dalším generálem - Chouryou Bunen, ta je také poražena, avšak ušetřena, když se přidá právě k frakci Gi. Kakouton a Kakouen jsou uprostřed bitvy, když je Kakouton zasáhnuta do levého oka šípem. Kakouen rychle najde střelce a vystřelí na něj, ihned ho tak usmrtí. Vydá se za svojí sestrou, s tím že se potřebuje vyléčit. Kakouton však z boje odmítá utéct a vytrhne šíp i s okem a sní ho.

Po bitvě Kakouton dostane pásku, později obě sestry slaví vítězství nad Anti-Toutaku allianci. Po několika týdnech, frakce En napadne frakci Hongou, zpočátku nikdo ve frakci Gi nevsází na vítězství frakce Hongou, když však frakce Hongou vyhraje několik bitev. Sousou se rozhodne využít situace, když Enshou se svojí armádou opouští město, aby se utkala s frakci Hongou, tak frakce Gi zaútočí a obsadí hlavní město frakce En. Enshou je nakonec poražena. Sousou tak začne spřádat plány společně se svými generály i stratégy útok na frakci Hongou. Jako první o několik týdnů později zaútočí Kakouton na frakci Hongou, se svojí armádou.

Kakouton je však poražena, a proto se rozhodne bojovat s Kakouen a svojí sestru podpoří. Zpočátku frakce Hongou vyhrává. Po nějaké době, ale jsou nuceni ustoupit, právě díky taktice Kakouen a Juniku. Několik dní se jím daří vyhrávat, pak se to však otočí a nakonec je armáda frakce Gi poražena. Kakouton je nešťastná, že musí ustoupit Kakouen jí přemluví, že jen přeskupí síly. Když se dostanou k hlavnímu městu frakce Gi, všichni velitelé v hrůze sleduji, jak Sousou je unášena Bílými plášti. Kakouen jenž ví, že nemají dost mužů navrhne, že se vzdají frakce Hongou, s tím že jím Kazuto snad pomůže zachránit Sousou.

Kakouton se zpočátku tomuhle brání, jelikož byli přece nepřátelé, avšak nic jím nezbývalo. Nakonec došli do tábora frakce Hongou, kde se všichni generálové a taktici frakce Gi vzdali a slíbili, že se vzdá i Sousou. Kazuto se vším souhlasil a tak frakce Hongou zaútočila na Bílé pláště. Kakouton a Kakouen se přidaly do bitvy. Nakonec se jím podařilo zachránit Sousou.

Po tomhle frakce Gi se vzdá frakci Hongou. Kazuto pak může strávit čas se Sousou, Kakouton, Kakouen a Juniku. Kakouen se pak objevuje až v poslední bitvě proti Bílým plášťům, po boku své sestry a Sousou. Nakonec se Kakouen objeví ještě při Harém konci, kde již Sousou a Kakouton žárlivě koukají na holky co objímají Kazuta. Kakouen se pak snaží svojí sestru zřejmě uklidnit.
Autoři popisu: HellShock; -
Blízcí

pro MÉNĚ REKLAM se přihlaš a komentuj postavu Kakouen Myousai

přidal: HellShock
Další ze světa
Juubee Yagyuu
159 zobraz
Kada
292 zobraz
Kakouton Genjou
1918 zobraz
Kaku Bunwa
426 zobraz

Všechny postavy

Hodnocení uživatelů

HellShock - 100%





Postavy.cz © 2008-2024 | kontakt | pomoc | vypnout náhledy
Původní texty, obrázky, nebo zdrojový kód těchto stránek nesmí být bez souhlasu šířeny.
Tento web používá soubory cookie, přítomností zde s tím souhlasíte.


Načtení stránky za 0 - 0.0611