Auto ESA láká zákazníky na nové zimní pneumatiky

Společnost Auto ESA nabízí k vozům nové zimní pneumatiky jako bonus.

Autobazary a prodejci ojetin nabízejí tradičně řadu různých akcí, které mají přilákat nové zákazníky. Auto ESA přichází se speciální nabídkou; k vozidlům v ceně od 150 do 600 tisíc korun věnuje zákazníkovi sadu nových zimních pneumatik zdarma. "Pro tuto akční nabídku jsme se rozhodli, protože řada řidičů není na legislativu, která jim zimní pneumatiky povinně nařizuje od 1. listopadu, stále ještě připravena," komentuje Filip Kučera marketingový ředitel Auto ESA. "Zákazník tak odjede s vozem, které je již připraveno na zimní sezonu," dodává Kučera z Auto ESA. Více než 2500 vozidel na, které se uvedená akční nabídka vztahuje, jsou viditelně označena na webových stránkách www.autoesa.cz. "Touto akcí jsme se rozhodli podpořit segment nejprodávanějších vozidel a zároveň umožnit zákazníkům uspořit část peněz, které tak mohou věnovat, třeba na nákup vánočních dárků," uzavírá Kučera.

O Auto ESA: Společnost AutoESA a.s. se jako vlastník sítě autobazarů zabývá nákupem, prodejem a zprostředkováním prodeje ojetých osobních a užitkových automobilů. Zajišťuje také finanční a pojišťovací služby a poskytuje technické zázemí pro kontroly a opravy vozů. Auto ESA jako první a jediný prodejce ojetých vozů v ČR získal certifikaci od společnosti TÜV NORD Czech. Více info na www.autoesa.cz.

Klíčová slova ČR-automoto-trh-ojeté-firmy-Auto ESA

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.