InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Goldies Párty s DJ Hobo

    pátek 29.3 22:00 - Hradní sklípek, Strakonice

  • Velikonoční farmářské trhy s ukázkami pletení z proutí

    pátek 29.3 9:00 - Drahkov

Zobrazit všechny události
 

Řidiči nerespektovali dopravní značení a střetli se. Motorkář skončil v nemocnici

JINDŘICHOHRADECKO - Třicetiletá řidička vozidla Mercedes Benz Vito nerespektovala plnou čáru, kterou je zakázáno přejíždět a navíc neblikala při odbočování. Vodorovné dopravní značení nerespektoval ani motorkář, který zrovna předjížděl několik aut. Výsledkem setkání dvou neukázněných řidičů ve stejné chvíli byla bouračka, po níž skončil těžce zraněný motorkář v nemocnici.

Vážná dopravní nehoda, kterou řeší jindřichohradečtí policisté se stala začátkem října.Třicetiletá řidička  Mercedesu jela po hlavní silnici I. třídy číslo 34 ve směru od obce Otín na obec Horní Žďár. Aniž by pustila blinkr začala odbočovat vlevo ke kruhovému objezdu u prodejny Mountfield.

Jenže ve stejnou chvíli se ji chystal předjet řidič motocyklu Kawasaki, který předjížděl už dvě vozidla jedoucí za ní. „Tento řidič rovněž jako ona nerespektoval vodorovné dopravní značení. Následkem toho došlo ke střetu, při kterém motocyklista narazil do levé přední části vozidla a způsobil si těžká zranění, která si vyžádala následnou hospitalizaci v nemocnici a pracovní neschopnost trvající do současné doby," popsala mluvčí jindřichohradecké policie Věra Mžiková.

Řidička si začátkem tohoto týdne převzala usnesení o zahájení trestního stíhání pro přečin těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti, za který ji soud může poslat do vězení až na čtyři roky.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace