Celebrity

10. listopadu 2022 13:20

Eliška Reiglová

Kristýna Schicková přišla opakovaně o miminko: Nejsem dokonalá, dějí se i smutné věci

Modelka Kristýna Schicková (28) je dnes spokojenou maminkou dvou chlapečků, z nichž ten mladší se narodil počátkem letošního října. Doma jí tak radost dělají dvouletý Elliot a měsíční Liam. Přiznala ale, že si prošla i velmi těžkými chvílemi. Dvakrát nedonosila dítě.

Kristýna Schicková má krásnou rodinu složenou z milujícího muže a dvou krásných chlapečků Elliota a Liama. Mohlo by se zdát, že její život je perfektní, ale i ona se musela potýkat s velmi náročnými událostmi. Sice je nyní dvojnásobnou maminkou, ale o dvě děti během těhotenství také přišla. Podruhé dokonce až ke konci čtvrtého měsíce.

„Bylo to v pozdějším stadiu, bylo to bolestivé. Dlouho jsem o tom nedokázala mluvit. Teď už mám kompletní rodinu a už je to dobré. Zvládám o tom mluvit a chci říct lidem, že ani já nejsem dokonalá a dějí se mi smutné věci. Ne vždy je vše zalité sluncem, i když to tak může vypadat,“ řekla modelka webu Super.cz.

Usmálo se štěstí

Sestra fotbalisty Patrika Schicka si prošla ohledně mateřství velmi náročnými chvílemi, ale ty ji neodradily od touhy rodinu nadále rozšiřovat. V průběhu letošního roku v těhotenství rozkvetla a vše dopadlo dobře.

„Samozřejmě obavy byly. Jestli srdíčko buší, jestli je vše v pořádku. Ale usmálo se na nás štěstí a máme krásného zdravého druhého chlapečka,“ dodala Kristýna Schicková, která radostnou zprávu o narození druhého syna sdílela na sociálních sítích dva dny poté, co přišel na svět.

Modelka i v těhotenství

Že Kristýna Schicková nemá k módě jen čistě profesionální vztah, že je její skutečnou vášní, dokazovala i během těhotenství. Během filmového festivalu v Karlových Varech si z bříška udělala přednost a po vzoru amerických celebrit ho zakomponovala do svého outfitu.

Na tradiční UniCredit párty tehdy ještě nastávající maminka patřila mezi ženy, o které byla mezi fotografy největší pranice. Originální a velmi odvážné šaty měl na svědomí návrhář Jakub Poner, který jejich prostřednictvím nechal vyniknout ženskou krásu v období, kdy žena často září nejvíc.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.