Hlavní obsah

Ofenzivní talent se prosazuje v Dynamu. Bude z něj elitní ligový kanonýr? Pro fotbal udělá všechno, chválí kouč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

19 let, 10 ligových zápasů, dvě vstřelené branky. Touto bilancí se zatím může pochlubit nadějný útočník Daniel Hais, který se postupně prosazuje v kádru českobudějovického Dynama. „Je fotbalista, který to má v hlavě přesně dané, udělá pro fotbal všechno, co je potřeba,“ chválí důrazného zakončovatele trenér Aleš Křeček, který v současnosti vede reprezentační dvacítku.

V dresu Dynama se prosazuje ofenzivní talent. Bude z něj elitní ligový kanonýr? Diskuse v pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

Bilance mladého forvarda by přitom mohla být o něco lepší, ale v závěru podzimní části jej přibrzdily zdravotní problémy.„Bohužel, teď byl v nominaci dvacítky na dvojzápas s Německem a Itálií, ale v tenhle moment je zrovna zraněný, takže o tuhle možnost přijde," lituje 50letý kouč.

Haisův přístup si však nemůže vynachválit. „Trénuje i s Davidem Lafatou na některých individuálních věcech jako útočník. Věřím, že když bude dál pracovat, jak pracuje, tak se bude posouvat," říká Křeček.

Aktuální situace v Dynamu České Budějovice. Příspěvek z pořadu Přímák.Video: Sport.cz

A kde vidí fotbalistovu budoucnost? „Kam až jeho kariéra půjde, jestli to bude úplně ten vrchol tady nebo v zahraničí, na to je brzo, ale předpoklady má," dodává.

Více ve videu z pořadu Přímák. Celý pořad si můžete přehrát i v podcastové podobě.

Reklama

Související témata: