Spojme síly pro lepší Českou republiku bez jakýchkoliv bariér

Moderní společnost 21. století si zaslouží důstojný život bez různých bariér a omezení pro všechny. Chci Českou republiku, která bude hájit zájmy všech našich občanů bez rozdílu původu, rasy, politického názoru, víry, pohlaví, orientace, zdravotní nebo sociální situace. Budu prosazovat odstranění bariér mezi lidmi. Jako handicapovaný občan vím, jak je těžké i v dnešní době fungovat. Problémem posledních let je také sociální handicap. Týká se to statisíců lidí, kteřÍ trpí například v exekucích, pohybujících se na hraně sociálního vyloučení. To jsou bariéry, které dlouhodobě brání lidem důstojně žít, a proto jsem se rozhodl kandidovat na prezidenta České republiky a odevzdal na ministerstvo vnitra 54 tisíc podpisů ke kontrole.

Zavedení přímé volby bylo jedním z nejlepších rozhodnutí zákonodárců v České republice! Každý občan by měl mít právo zvolit si svého prezidenta kterého považuje za nejlepšího. Mělo by to tak platit i nadále! Zrušit přímou volbu by byla obrovská chyba! Beru to tak, že když prezidenta volí jen určitá skupina zákonodárců, vzniká tu prostor pro mnohé spekulace, zákulisní dohody a pro bratříčkování. "Já tě tedy podpořím, ale přijdu, až budu něco potřebovat." Tohle si ti kritici dobře uvědomují, a proto se proti přímé volbě prezidenta stále častěji ohrazují. A já opakuji, že když si hlavu státu zvolí přímo občané, je to to nejlepší, co může být! A vyhnete se i všelijakým obstrukcím, jak tomu bývalo v minulosti.

Jiří Kotáb - prezidentský kandidát

www.jirikotab.eu

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-prezident-volby-Kotáb

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Politika, veřejná správa a soudy

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.