Sauna Herbal Cup 2022

FINÁLE 24. – 27.11. Aquapalace Praha

Sauna Herbal Cup přináší v roce 2022 již sedmý ročník festivalu zdravého saunování, přírodních rituálů, relaxačních herbal ceremoniálů a originálních peelingů. Letos proběhla kvalifikačních kola v 8 zemích světa a velké finále se uskuteční v Aquapalace Praha. Ukázky umění těch nejlepších jsou lákadlem festivalu. Ve finále se setkává 20 špičkových saunérů z celé Evropy, těch nejlepších z kvalifikačních kol.

Velké finále letos hostí Aquapalace Praha, největší saunový svět v ČR v termínu 24. - 27.11.2022.

Vstupenky najdete na adrese: SAUNA HERBAL CUP vstupenky | Aquapalace Praha
Pobytové balíčky pak máme zde: SAUNA HERBAL CUP pobyty | Aquapalace Hotel Prague

FB Saunového světa Aquapalace Praha:  Facebook

FB Sauna Herbal Cup:  Facebook

Událost na FB:  Facebook

Sledujte nás i na sociálních sítích, tam je vše nejčerstvější.

Hlavní soutěžní program:

Relaxační herbal ceremoniály

Zvláštní kategorie saunových ceremoniálů zaměřená na uklidnění a načerpání sil. Vracíme přírodu do sauny. Nejen éterické oleje, ale také metličky, bylinky, vykuřovadla nebo výluhy. To vše naplní překrásnou vůní saunu. Vytváříme zážitek z přírody, tepla a zklidnění. Na návštěvníky čeká úžasná atmosféra s příjemnou hudbou, tlumeným světlem a jemnými vůněmi.

Soutěžící prezentují své originální pojetí práce s bylinami či kořením, výluhy aromatických rostlin, nebo metličkami. Chystají se speciální synergie éterických olejů. Soutěžní ceremoniály jsou něčím, na co dlouho nezapomenete! Saunér připravuje ceremoniál pečlivě, dlouho a vybírá ty nejkvalitnější ingredience.

Tento typ ceremoniálů nepřináší vystavěný příběh jako v saunovém divadle. Ale i tady se můžete ocitnout ve vzdálených zemích, exotických městech, divoké přírodě…

V rámci soutěže hodnotí odborná porota práci saunéra, kvalitu provedení ceremoniálu, profesionalitu, hygienu, práci s teplem i speciální aromaterapií a využití přírody.

Vstupte do sauny a nechte se unést do království klidu a přírody. Zažijte jinou dimenzi zážitkového saunování!

Peelingové procedury

To hlavní lákadlo Sauna Herbal Cupu, pro oči, nos i tělo. Královské procedury v jedinečném pojetí našich soutěžících. Peelingy a scraby, tělová péče, pleťové masky, aromaterapie v parní lázni. Saunéři provádí pečující a zkrášlující procedury s využitím kvalitních produktů, zajímavých kombinací bylinek a dalších přírodních ingrediencí.

Je potřeba umět peeling dobře namíchat, zapojit fantazii i využít znalosti. Ale velmi důležitá je i prezentace – design a vysvětlení postupu a smyslu procedury. Vše se hodnotí.

Peelingy se vystavují jako skutečná umělecká díla, krásná na pohled. Vysoce atraktivní část soutěže! Bude se vám líbit. Těšíte se do parní lázně už teď? Saunér vede proceduru, rozdává své produkty a o všem informuje. Není výjimkou několik složek procedury – a to např. speciální pleťová maska, péče o vlasy nebo samostatný peeling rukou nebo nohou.

V páře zažijete netradiční rituál.

Vstupte do parní lázně nové generace! S královskou péčí, krásou a vůní!

Poprvé byla peelingová soutěž zařazena v roce 2013.

Doprovodný program

Součástí festivalů přírodního saunování, Sauna Herbal Cupu je i doprovodný program. Ten přináší program v mobilních saunách, mobilních stanech, tradiční i netradiční přístupy, žhavé novinky a trendy. Jde o nabitý mimosoutěžní program.

Ochutnejte metličkové procedury, kouřové rituály, muzikorelaxaci a workshopy.

Přijedou hosté, saunéři různých specializací z různých koutů světa.

Prostě přírodní saunování se vším všudy. I pro vás!

 

Fotografie poskytl Pavel Hofrichter, Saunový Mág – děkujeme.

Sauna Herbal Cup 2022Sauna Herbal Cup 2022Sauna Herbal Cup 2022Sauna Herbal Cup 2022Sauna Herbal Cup 2022Sauna Herbal Cup 2022Sauna Herbal Cup 2022

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka