- Reklama -

Princ Philip chtěl kvůli seriálu Koruna žalovat Netflix

Podle listu The Sunday Times princ Philip zvažoval, že zažaluje Netflix za jednu z epizod druhé řady seriálu Koruna. Dotklo se ho, že seriál naznačoval, že nese vinu za smrt své starší sestry.

- Reklama -

Tento týden proběhla premiéra páté řady populárního seriálu Koruna společnosti Netflix, který popisuje život královské rodiny v období vlády královny Alžběty II. Nové díly jsou už nějaký čas terčem velké kritiky, protože podle odborníků zkreslují některé situace a zbytečně působí bolest členům královské rodiny. A podle všeho tohle platilo i v minulosti.

Princ Philip, který zemřel v roce 2021, dokonce zvažoval, že Netflix zažaluje kvůli jedné epizodě 2. řady z roku 2017. V té tvůrci naznačovali, že nese vinu za smrt své sestry princezny Cecile při leteckém neštěstí. Nakonec si ale soudní spor rozmyslel, aby k incidentu nepřitahoval další pozornost.

Vina za smrt sestry byla na prince příliš silné sousto

„Vím, že princ Philip se o tom radil se svým právníkem, kterého se ptal, co s tím může dělat,“ řekl Hugo Vickers, královský historik a spisovatel, webu thetimes.co.uk. „Velmi ho rozrušilo, jak to v seriálu vylíčili. Byl to jen člověk. Ranilo ho to jako kohokoli jiného.“

V předposlední epizodě druhé série oblíbeného seriálu mladý Philip navštěvuje skotskou internátní školu Gordonstoun. Poté, co se ve škole Philip dostane do problémů, dostane zprávu, že nebude moci strávit pololetní prázdniny v Německu. Cecilie v té době čeká čtvrté dítě a oznámí Philipovi, že kvůli problému, který si udělal ve škole, musí odjet do Londýna.

- Reklama -

Zemře v letadle i se svým dítětem, připomíná insider.com.

Princ Philip byl sestře blízký až do jejího skonu

Na seriálovém pohřbu pak řecký a dánský princ Andrew, Filipův otec, říká: „Překvapuje mě, že se odvážil se tady ukázat. Nebýt Philipa a jeho nekázně, nikdy by se na ten útěk nevydala. Je to pravda, viď, chlapče? Kvůli tobě tu všichni pohřbíváme mé oblíbené dítě. Odveď ho odsud.“

Ve skutečnosti bylo ale vše jinak. Cecilie do Londýna přijela z jiných důvodů, podle zpráv marieclaire.com to nijak nesouviselo s Philipovými problémy ve škole. Pravdou je naopak to, že před Ceciliinou smrtí s ní měl Philip velmi silný vztah.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Dave Bautista byl před rolí Draxe na dně. Musel si půjčovat i na dárky pro děti

Navzdory tomu, že si jako wrestlingový zápasník v organizaci WWE vydělal miliony dolarů, se Dave Bautista ocitl v obrovských finančních obtížích. Než získal svou roli jako Drax ve Strážcích galaxie, byl na tom tak zle, že si musel půjčovat skoro na všechno.

Hvězda hororu Záhada Blair Witch sekla s herectvím a věnuje se čarodějnictví

Horor Záhada Blair Witch způsobil v roce 1999 slušný povyk. Snímek s minimálním rozpočtem se stal celosvětovým hitem a přivedl do centra dění herečku jménem Heather Donahue, která spolu s kolegy Joshua Leonardem a Michaelem Williamsem hrála ve filmu pod svým skutečným jménem. Tohohle rozhodnutí následně začala Heather Donahue, dnes známá jako Rei Hance, velmi litovat.

Bill Murray při natáčení svého nejslavnějšího filmu najal neslyšící asistentku, aby naštval režiséra

Bill Murray, komediální génius a hvězda kultovního filmu "Na hromnice o den více", si během natáčení tohoto slavného snímku našel velmi nekonvenční způsob, jak naštvat režiséra Harolda Ramise.

Brad Pitt objasnil situaci kolem „neplánovaného polibku“ s Margot Robbie

Brad Pitt se nedávno nečekaně dostal do středu pozornosti kvůli svému vášnivému polibku s Margot Robbie. Neplánovaná pusa z filmového Babylonu totiž vyvolala mnohé otázky a komentáře.

Eddie Murphy nečekaně upřímně přiznal, co pro něj znamenají kruté kritiky jeho filmů

S více než padesáti filmy v jeho repertoáru, kariérou trvající desetiletí a řadou ocenění na svém kontě, Eddie Murphy patří k nejvýznamnějším hercům své generace. A také nejkritizovanějším… Nedávno přiznal, jaký má ke kritice svých filmů postoj.

Amber Heardová u soudu tvrdila, že za její konec v Aquamanovi může Jason Momoa

Po neúspěšném soudním sporu proti Johnnymu Deppovi se Amber Heardová rozhodla jít k soudu kvůli kolegům Jasonovi Momoovi a režisérovi Jamesi Wanovi kvůli jejich chování na place při natáčení pokračování Aquamana.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -